Werkendam

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Werkendam | Coffee on Wheels Breda

  Organiseer je binnenkort een evenement, zoals een jubileumfeest, een activatie, een beurs, een festival, een bruiloft of een tuinfeest? Wat het ook wordt, een lekker kopje koffie mag niet ontbreken. Met een barista in Werkendam zorg je voor een echt geluksmomentje voor jouw bezoekers of gasten. Als je een barista inhuurt van Coffee on Wheels is het een garantie de koffie op een gastvrije en aantrekkelijke manier geserveerd wordt. Dat kan bijvoorbeeld met een leuke koffie tuktuk of een espressobar of wat te denken van een stoere bakfiets. Op deze manier heb je op jouw locatie in Werkendam een mooi decor voor jouw evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een barista voor ieder evenement

  Met een mobiele barista op locatie is ieder evenement in Werkendam een succes. Of het nu een groot of klein evenement is, formeel of informeel, we zorgen ervoor dat de gasten zich welkom voelen, want dat is waar we voor staan – ‘gastheerschap’. Zo kun je een barista op locatie inhuren voor netwerkborrels, beurzen, brandings, meetings en nog veel meer. Samen met de opdrachtgever zal er mee gedacht worden hoe we de ultieme koffiebeleving kunnen realiseren, zodat alle gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Daarbij kan je kiezen voor een leuke tuktuk in wit en/of crème kleurig of als de doorgang smaller is dan 1,30 meter voor één van onze barren.

  Waarom kiezen voor een barista op locatie?

  Dagelijks drinken mensen koffie wat vaak hun geluksmomentje is. Zowel in de ochtend als in de middag wordt er in het hele land veel koffie gedronken. Een barista inhuren op locatie in Werkendam kan de hele dag en zelfs meerdere dagen. Koffie is uiteraard een zeer belangrijk onderdeel als je een evenement organiseert, omdat een kopje koffie er altijd wel in gaat. Iedereen heeft zijn voorkeuren, daarom zorgt de barista op locatie in Werkendam dat er naar deze voorkeuren geluisterd wordt, zodat iedere gast van zijn cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso, cortado of iedere andere koffie kan genieten en dat kan ook in Wijk en Aalburg, Oosterhout, Breda en Moerdijk.

  Een vakkundige barista

  Als je in Werkendam Coffee on Wheels inhuurt, huur je altijd een getrainde barista in. Onze barista’s zijn vakkundig en weet precies hoe zij uw kopje koffie moeten bereiden, zodat iedere gast het lekkerste kopje koffie krijgt wat hij verdient. De barista heeft kennis van alle koffiesoorten, hoe deze bereid worden, waar de koffiebonen groeien, tot aan het brandproces. Hierdoor kunnen jouw gasten ook gelijk iets leren terwijl ze staan te genieten van een heerlijk kopje koffie. Deze kennis helpt hen, zodat de koffie altijd professioneel gemaakt en geserveerd wordt vanuit een leuke tuktuk.

  Een kopje koffie van de beste kwaliteit

  Naast dat je met het inhuren van een barista in Werkendam een goede barista krijgt, krijg je natuurlijk ook de beste koffie van de beste kwaliteit. De koffiebonen die wij gebruiken worden door onze lokale brander Cook&Boon vakkundig en zo CO2-neutraal mogelijk op de juiste wijze gebrand. Hierdoor zorgen we altijd voor een goede indruk op de bezoeker of gast. Een vakkundige barista die weet wat hij doet, de authentieke piaggio’s en deze koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit zijn de perfecte combinatie om een lekker kopje koffie bereiden, om wat voor soort koffie het ook gaat. Dat zullen de bezoekers van jouw evenement zeker op prijs stellen, zij kunnen namelijk optimaal kunnen genieten van hun heerlijke kopje koffie, zodat je daarmee een goede indruk achter laat bij de gasten die op jullie evenement in Werkendam aanwezig waren. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…