COW Breda

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Werkendam | Coffee on Wheels Breda

  Je kunt een barista inhuren in Werkendam om jouw evenement of feestje van de lekkerste koffie te kunnen voorzien. Met een barista zorg je voor een echt geluksmomentje voor jouw bezoekers of gasten. Als je een barista inhuurt, kun je koffie op locatie Werkendam uitdelen op een gastvrije en aantrekkelijke manier. Zo kun je bijvoorbeeld een barista inhuren met een leuke koffiekar of op een andere bijzondere manier. Op deze manier heb je met een mobiele koffiebar ook gelijk een mooi decor voor jouw evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een barista voor ieder evenement

  Een barista op locatie kan eigenlijk op ieder evenement in Werkendam wel ingehuurd worden. Of het nu een groot evenement is of een kleine bijeenkomst en of het nu een formeel evenement is of een informeel evenement. Zo kun je een barista op locatie inhuren voor netwerkborrels, beurzen, brandings, meetings en nog veel meer. Samen met de opdrachtgevers zal er afgesproken worden hoe de koffie geserveerd wordt, zodat alle gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

  Waarom kiezen voor een barista op locatie?

  Er zijn veel mensen die dagelijks koffie drinken en iedere dag van hun koffiemomentje genieten. Zowel ’s ochtends als ’s middags wordt er door het hele land veel koffie gedronken. Een barista op locatie inhuren kan dus eigenlijk de hele dag en zelfs meerdere dagen. Koffie is een zeer belangrijk onderdeel als je een evenement organiseert, omdat er gedurende het evenement altijd wel iemand is die een lekker kopje koffie wil drinken. Iedereen drinkt zijn koffie op een andere manier, waardoor de voorkeuren voor koffie kunnen verschillen. Daarnaast drinkt iedereen zijn koffie het liefst op een ander moment van de dag. Een barista op locatie in Werkendam zorgt dat er naar deze voorkeuren geluisterd wordt, zodat iedere gast van zijn cappuccino, latte, flat white, espresso, cortado of iedere andere koffie kan genieten.

  Een vakkundige barista

  Als je koffie op locatie Werkendam inhuurt, huur je altijd een getrainde barista in. Deze barista is vakkundig en weet precies wat hij of zijn aan het doen is, zodat iedere klant een lekker kopje koffie krijgt. Deze barista heeft verstand van alle verschillende koffiesoorten die er zijn en kan hier ook wat over vertellen. Hierdoor kunnen jouw gasten ook gelijk iets leren over de verschillende koffiebonen. Daarnaast kan de barista ook wat vertellen over het brandingsproces en het maken van koffie. Doordat ze al deze kennis hebben, maken ze de koffie ook altijd op de juiste en lekkerste manier klaar. Ook het serveren is voor de barista geen probleem.

  Een kopje koffie van de beste kwaliteit

  Naast dat je met het inhuren van een barista op locatie een goede barista krijgt, krijg je natuurlijk ook de beste koffie van de beste kwaliteit. De koffiebonen die gebruikt worden om alle verschillende soorten koffie te maken zijn altijd op de juiste manier gebrand en gemaakt. Hierdoor zorg je altijd voor een goede indruk op de bezoeker of klant. Zeker in combinatie met een vakkundige barista die weet wat hij doet zijn deze koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit perfect om een lekker kopje koffie neer te zetten, om wat voor soort koffie het ook gaat. Dat zullen de bezoekers van jouw evenement zeker op prijs stellen, zij kunnen namelijk optimaal van hun heerlijke kopje koffie genieten, of je nu een kleinschalige borrel hebt of op een grote beurs staat.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…