Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Ashton van der Kruijssen | Coffee on Wheels Utrecht

  Met passie en toewijding verwelkom ik je bij Coffee on Wheels Utrecht, jouw barista voor een onvergetelijke koffiebeleving. Sinds 2021 zet ik mijn ervaring als professionele Barista in om op zakelijke en particuliere evenementen de lekkerste koffie te serveren. Het begon met een fascinatie voor het magische proces van koffiebereiding, met mijn SCA diploma’s op zak, bracht ik mijn liefde voor koffie naar een hoger niveau.

  Barista inhuren Utrecht
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Utrecht

  Mijn schattige Piaggio, ook wel liefkozend de Koffie TukTuk genoemd, staat garant voor heerlijke koffierecepten die jouw gasten zullen betoveren. Dat kan op beurzen, evenementen of zakelijke bijeenkomsten. Mijn Piaggio is uitgerust volgens de strengste NEN-3140 normen en is in staat om op elke locatie de koffie catering te verzorgen zelfs op plekken waar geen stroom aanwezig is.

  Geografisch gezien ben ik actief in de regio’s Utrecht, Hilversum, Nieuwegein, Houten, de Bilt, Zeist en ben ik een bekend gezicht op de Jaarbeurs. Midden Nederland is mijn thuisbasis en met mijn mobiele koffievoorziening breng ik de heerlijke aroma’s van vers gemalen bonen naar jouw evenement.

  Naast koffie bied ik ook een scala aan culinaire verwennerijen. Denk aan de heerlijke Siciliaanse Cannoli en ander luxe gebak. Voor een gezellige ambiance voorzie ik in statafels en eventueel een stijlvolle partytent. Zo creëer ik niet alleen een smaakvolle, maar ook een comfortabele setting voor jouw gasten.

  Mijn missie is helder: een onvergetelijke koffiebeleving op maat verzorgen met mijn Koffie TukTuk. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement, ik stem mijn diensten af op jouw wensen en behoeften. Met een focus op koffie catering en klantbeleving, garandeer ik dat jouw gasten met een glimlach terugdenken aan de heerlijke koffiemomenten.

  Laat me weten hoe ik jouw evenement kan verrijken met mijn mobiele koffievoorziening. Neem contact met mij op via het informatieformulier en laten we samen een onvergetelijke koffie-ervaring creëren die nog lang bij zal blijven. Tot binnenkort bij Coffee on Wheels Utrecht!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…