Amsterdam

06 – 5205 1192

dave@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Amsterdam geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Dave van der Aar | Coffee on Wheels Amsterdam

  De ultieme koffiebeleving waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd, dat is wat ik wil uitstralen met Coffee on Wheels Amsterdam.

  Door mee te denken met onze opdrachtgevers over hoe dit koffiemoment er van A tot Z uit komt te zien, zorgen we voor de perfecte beleving die past bij elk evenement. Hierbij is niets te gek. Het belangrijkste is dat de gasten genieten.

  Naast genieten staat kwaliteit centraal. Kwaliteit van zowel de koffie, onze gastvrije barista’s, de piaggio’s, de uitstraling als de Italiaanse espressomachines. Ook de hand geplukte Dilmah thee en alle lekkernijen van chocolatiers en patissiers die we erbij kunnen serveren zijn van topkwaliteit.

  Met een achtergrond in de hotelwereld zit gastheerschap in mijn DNA. Dit in combinatie met mijn liefde voor koffie zorgt voor de ultieme koffiebeleving op zowel zakelijke als particuliere evenementen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Amsterdam

  Een koffiebeleving op maat creëren met onze Italiaanse piaggio’s of mobiele koffiebarren op beurzen, bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, open dagen, congressen en andere evenementen, dat is waar Coffee on Wheels Amsterdam voor staat.

  Niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland.
  Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote beurzen of evenementen met meerdere koffiepunten.

  We serveren heerlijke ambachtelijke koffies waarvoor we tweemaal per jaar een koffieboon selecteren, passend bij het seizoen. Dit in samenwerking met lokale Amsterdamse koffiebranderijen. Daarbij verzorgen we ook een uitgebreide selectie van hand geplukte Dilmah thee uit Sri Lanka en verse munt- en gemberthee. Op aanvraag zijn ook koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials mogelijk.

  Natuurlijk willen we met Coffee on Wheels Amsterdam, terwijl je gasten genieten van een ontspannen koffiemoment, rekening houden met duurzaamheid. Zo gebruiken we fairtrade koffiebonen met een eerlijke prijs voor de boer en brander, koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn, laten we de koffie in Amsterdam bezorgen met een elektrische fiets en scheiden zoveel mogelijk het afval.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Cordiali saluti!

  Dave

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…