Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Mark Zevenbergen | Coffee on Wheels Den Haag

  Mensen een geluksmoment bezorgen met mijn grote passie ‘koffie’, dat is wat ik nu al 8 jaar mag doen als barista, gastheer en eigenaar van Coffee on Wheels Den Haag.

  Vanuit woonplaats Scheveningen ga ik of een van onze barista’s op pad met de koffiepiaggio, koffiebar of de nieuwe elektrische piaggio en zorgen we voor heerlijke, ambachtelijke koffie tijdens events.

  Een aantal jaren gelden hebben wij als bedrijf de keuze gemaakt voor biologisch en duurzaam. Dit geldt voor de koffie, melk, suiker, bekers, thee en sinds kort dus ook de nieuwe elektrische piaggio.

  Met een heerlijke bak koffie mensen verbinden, aandacht geven en geluksmomentjes bezorgen, dat is waar ik van geniet!

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Den Haag

  Je gasten of klanten verrassen met heerlijk biologische koffie op iedere gewenste plek, dat is waar we met Coffee On Wheels Den Haag goed in zijn.
  Natuurlijk in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland en Europa.

  Dit kan op iedere plek, want onze piaggio’s werken op zowel elektra, gas als een aggregaat.
  Met passie en plezier maken we heerlijke koffie voor jouw evenement, feest, opening, beurs of een andere zakelijke of particuliere bijeenkomst. Op kantoor, een eventlocatie of in de tuin. Zelfs in het bos of aan het strand kunnen de gasten of klanten blij gemaakt worden met een heerlijke biologische koffie of thee.

  Wil je ook een koffieservice op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met ons op via het informatieformulier. Wij helpen je graag!

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…