Koffie tuktuk huren
Een professionele barista op locatie

vlag-01-1024x29

Koffie tuktuk huren op locatie

Organiseer jij een bedrijfsevenement, een beurs, een open dag of een ander zakelijk evenement? Of geef je binnenkort een feest of gaan jullie binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een onuitwisbare indruk achter te laten op jouw gasten? Kies dan voor de koffie tuktuk van Coffee on Wheels. Onze professionele barista’s zorgen namelijk voor een bijzondere koffie ervaring. Want wat is nou lekkerder dan een vers bakje koffie, geserveerd door een ervaren barista?

Eén van de mogelijkheden is om de koffie te laten serveren vanuit een ”koffie tuktuk”. Wij beschikken over verschillende Italiaanse Piaggo Vespa’s, maar ook over losse bar opstellingen. Meer weten over een koffie tuktuk huren? Neem contact op met onze barista’s en ontdek de mogelijkheden.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Koffie tuktuk huren op locatie

Organiseer jij een bedrijfsevenement, een beurs, een open dag of een ander zakelijk evenement? Of geef je binnenkort een feest of gaan jullie binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een onuitwisbare indruk achter te laten op jouw gasten? Kies dan voor de koffie tuktuk van Coffee on Wheels.

Onze professionele barista’s zorgen namelijk voor een bijzondere koffie ervaring. Want wat is nou lekkerder dan een vers bakje koffie, geserveerd door een ervaren barista?

Eén van de mogelijkheden is om de koffie te laten serveren vanuit een ”koffie tuktuk”. Wij beschikken over verschillende Italiaanse Piaggio Ape’s, maar ook over losse bar opstellingen. Meer weten over een koffie tuk tuk huren? Neem contact op met onze barista’s en ontdek de mogelijkheden.

Echte barista koffie

Coffee on Wheels is een landelijk netwerk van professionele barista’s. Dat betekend dat er altijd een ervaren barista bij jou in de buurt is. Onze barista’s besteden veel zorg en aandacht aan het bereiden van een heerlijke kop koffie. De gasten zullen absoluut het verschil proeven met een ”normale” koffie.

Onze barista’s kunnen verschillende koffie en thee varianten serveren. Denk aan; espresso, cappuccino en latte macchiato. Deze heerlijke koffie’s zullen voor een heerlijk koffiemoment zorgen. Heb je speciale wensen? Bespreek deze tijdig met de barista.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden verschillen per barista. Elke barista beschikt over tenminste één klassieke Italiaanse Vespa. Deze voertuigen zijn een absolute blikvanger op een evenement, beurs, feest of partij. Onze Vespa’s worden vaak als tuk tuk aangezien, waardoor de benaming ”koffie tuktuk” is ontstaan.

In realiteit zijn deze tuk tuk’s rasechte Italiaanse voertuigen. Deze sluiten mooi aan op de Italiaanse koffie ervaring die onze barista’s uitdragen. Dit is dan ook precies wat je nodig hebt om een feestelijke of zakelijke aangelegenheid nog leuker te maken.

Het is uiteraard ook mogelijk om de barista in te zetten zonder voertuig. Onze barista’s beschikken namelijk ook over een losse bar opstelling. Hiermee is in elke ruimte een mobiele espressobar in te richten.

De overige mogelijkheden verschillen per barista. Wil je bijvoorbeeld naast de koffie een lekkernij serveren? Of heb je andere wensen om de koffie ervaring op jouw feest of evenement te personaliseren? Neem dan contact op met onze barista’s en vraag naar de mogelijkheden.