CasaBarista is specialist in koffie & espresso apparatuur

vlag-01-1024x29

Coffee on Wheels is een initiatief van CasaBarista, een landelijke specialist voor topklasse koffie. Wij hebben een uniek franchiseconcept ontwikkeld van Barista’s. Zij zijn landelijk verspreid en bieden een totaal koffieconcept voor consumenten en de zakelijke markt. Ons doel is dat topkwaliteit koffie zoals u die op Italiaanse piazza’s drinkt, ook bereikbaar wordt voor koffieliefhebbers in Nederland en BelgiĆ«.

Topklasse espresso apparatuur voor thuis
In onze Barista shops krijgt u uitgebreide toelichting over Italiaanse espresso & koffie en hoe u het maximale kunt halen uit espresso apparatuur. U maakt een persoonlijke afspraak met onze Barista, die de topklasse espresso apparatuur van CasaBarista demonstreert en verkoopt. Maak een keuze uit ons complete koffie assortiment: van espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen, koffiekopjes, onderhoudsmiddelen tot barista tools.

Wat wij jou nog meer te bieden hebben

Koffie Academy

Webshop

Service

https://www.youtube.com/watch?v=O7XjontP9yw

Gezocht: koffie ondernemers met passie

vlag-01-1024x29

Bent uzelf koffieliefhebber en wilt u hier iets zakelijks mee? Onze Barista Society heeft plek voor enthousiaste koffie ondernemers. Wij bieden een laagdrempelig franchise concept met gezamenlijke inkoop, marketing, logistiek & barista kennis. Een uniek koffie platform in Nederland en Belgiƫ.