Barista koffie op evenementen

vlag-01-1024x29

Geen evenement is compleet zonder koffie. Koffie op evenementen is altijd nodig, of je nu een event geeft in de ochtend, middag, avond of voor meerdere dagen. Van netwerkborrel tot bruiloft en van beurs tot verjaardag, koffie op je event is simpelweg altijd gewenst. Daarvoor schakel je Coffee on Wheels in. Met Coffee on Wheels heb je koffie op je evenement van goede kwaliteit, geserveerd door ervaren barista’s en ook een mooie aankleding voor je evenement. Zo sla je drie vliegen in één klap door Coffee on Wheels in te schakelen voor je event.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabisnky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Voor ieder evenement in Nederland

Coffee on Wheels is overal in Nederland in te schakelen, omdat wij werken met mobiele koffiebars. Je kunt er dus ook voor kiezen meerdere bars voor koffie op je evenement te nemen. Zeker bij een groot event kan dit uitkomst bieden. Een alternatief is het inhuren van meerdere barista’s voor één koffiebar of koffiekar. Coffee on Wheels helpt meedenken met de optimale beleving voor jou event als het om koffie gaat. En dat begint bij de look van de koffiebars. Wij hebben namelijk Piaggio’s en Vespa’s als mobiele koffiekar.

Uitstraling

Onze koffiekarren zijn wit van kleur en hebben tegelijkertijd een vintage maar ook een moderne look. Daarom kunnen ze bij ieder soort evenement passen. Of je nu een heel duidelijk thema hebt of juist heel simpel en zakelijk wil blijven bij de aankleding. De mobiele koffiebar van Coffee on Wheels heeft een unieke look die de aandacht niet afleidt van het evenement zelf. Daarom is dit de ideale keuze voor koffie op jouw event. Maar met alleen een mooie wagen ben je er natuurlijk nog niet.

Kwaliteit van koffie

De kwaliteit van de koffie is natuurlijk het eerste punt van aandacht. De koffie die wij serveren is van hoge kwaliteit die komt door hoge kwaliteit bonen die op de juiste manier gebrand worden. Bij Coffee on Wheels wordt niet alleen heerlijke zwarte koffie geserveerd. Ook andere soorten koffies, zoals espresso’s en cappuccino’s zijn geen probleem voor de barista’s van Coffee on Wheels. Alle soorten koffies kunnen dus gemaakt worden op jouw evenement. En daar maak je veel gasten erg blij mee. Bovendien worden de koffies mooi geserveerd.

Kennis van barista’s

Dat is slechts het begin van de kennis en kunde van onze barista’s. Ze weten niet alleen hoe ze de koffie klaar moeten maken en hoe ze deze mooi kunnen presenteren, ze hebben ook verstand van de koffie zelf. Je kunt dus jouw gasten laten adviseren over de koffie op je evenement door de barista’s. Zij kunnen helpen bij keuzes maken voor de ideale koffie voor iedere gast. Bij deze kennis en kunde hoort natuurlijk ook verstand van het brandingsproces en andere belangrijke zaken als het gaat om koffie.

Kies voor Coffee on Wheels

Koffie voor je evenement regel je dus via Coffee on Wheels. Wij bieden kennis, kwaliteit en uitstraling die jouw event helpen tot een succes. Koffie is onmisbaar op een event. Simpelweg omdat de meeste mensen graag een kopje koffie drinken. Al is het er maar één. Met koffie op je event leg je al een goede basis. Met Coffee on Wheels zorg je voor een topbelevenis als het om koffie gaat. En dat zullen je gasten niet snel vergeten. Daarom kies je voor Coffee on Wheels als je koffiecatering op je event wil.