Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Danny van der Kruijssen | Coffee on Wheels Breda

  Welkom bij Coffee on Wheels Breda, dé expert in koffie catering op locatie. Onze unieke koffie tuktuk, geïnspireerd door de iconische Piaggio, is de eyecatcher die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Onze bevlogen gastheer, Danny van der Kruijssen, staat klaar om jouw gasten te trakteren op een onvergetelijke ervaring.

  Gastvrijheid, verbinding en ontzorging vormen de kern van onze dienstverlening. Bij Coffee on Wheels Breda geloven we dat koffie meer is dan alleen een drankje; het is een manier om mensen samen te brengen, om gesprekken op gang te brengen en om herinneringen te creëren. Danny, onze ervaren barista en gastheer, zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en geniet van de perfecte kop koffie.

  Of je nu in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes of elders in Nederland en België bent, wij zijn er voor jou. Onze koffie tuktuk is volledig uitgerust om op elke locatie te schitteren. Met de mogelijkheid om zowel op stroom, gas als met aggregaat te werken, zijn we flexibel en kunnen we vrijwel overal een koffiebeleving creëren.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Breda

  Bij Coffee on Wheels Breda draait het niet alleen om koffie. We begrijpen dat smaken verschillen, daarom bieden we een breed scala aan opties. Naast diverse koffievarianten, kunnen gasten ook genieten van thee en chocolademelk. Voor de liefhebbers van een zoetere twist, hebben we een uitgebreide selectie siropen om de perfecte smaak te creëren.

  Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruisende beurs of een intieme bijeenkomst, wij streven ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Onze koffie tuktuk en Danny’s expertise in het zetten van koffie zijn de ingrediënten voor succes. Het charmante voertuig en het uitgebreide menu zijn een gegarandeerde blikvanger.

  Met Coffee on Wheels Breda heb je niet alleen een koffiecatering, maar een totaalbeleving. We nemen de zorgen uit handen zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw gasten en het moment zelf. We kunnen de totaalbeleving vergroten met bijvoorbeeld Cannoli en Biscotti uit Sicilië, amarettini, brownies, taart of een andere lekkernij.

  Kies voor Coffee on Wheels Breda en laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Ervaar onze passie voor koffie, gastvrijheid en verbinden. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…