Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Danny van der Kruijssen | Coffee on Wheels Breda

  Klanten laten genieten van kwalitatief goede koffie op locatie, dat is wat ik al 6 jaar als barista mag doen als Coffee on Wheels Breda.

  We kunnen in deze tijd van covid op een veilige manier de koffiecatering verzorgen. We hebben signaalmatten om iedereen aan de 1,5 meter te herinneren, we kunnen desgewenst een sneltest doen voor aanvang van de catering en het dragen van een mondkapje op iedere locatie is geen enkel probleem.

  Buiten het maken van kwalitatief goede koffie, is met een achtergrond in de horeca, het gastheerschap mij op het lijf geschreven. Ik denk graag mee met de klant hoe we het koffiemoment het beste kunnen vormgeven zodat er dé ultieme koffiebeleving ontstaat.

  Inmiddels heb ik twee Piaggio’s, twee koffiebars en een bakfiets. Hiermee kunnen wij als Coffee on Wheels Breda weer veel mooie koffiemomenten verzorgen tijdens zakelijke- en particuliere evenementen.

  CoW Barista Breda
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Breda

  Met Coffee on Wheels Breda richt ik mij op zowel de zakelijke- als particuliere evenementen. Natuurlijk in Breda en omstreken, maar ook in de rest van Nederland en in België.

  Ik verzorg graag de koffiecatering op maat die past bij jouw event. Samen met de opdrachtgever kijk ik hoe we de gasten het beste kunnen ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Het lekkers bij de koffie kun je ook zeker aan mij overlaten. Cannoli en Biscotti uit Sicilië, amarettini, brownies, taart of een andere lekkernij. Ik zorg ervoor dat je klanten volop kunnen genieten.

  Als barista kan ik natuurlijk meer betekenen dan alleen het serveren van een heerlijke kop koffie. Met de koffiekar op evenementen, bruiloften, beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen tot open dagen, of met een drive-thru, ben ik naast gastheer ook vaak het eerste aanspreekpunt en zorg ik voor binding met de klanten of gasten.

  Mijn TukTuk en barren zijn echte eyecatchers en hierdoor een perfect uithangbord die direct voor sfeer zorgt op je evenement. We kunnen op iedere locatie de koffiecatering verzorgen, aangezien onze Piaggio’s zowel werken op stroom, gas en ook met aggregaat.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier.

  Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…