COW Breda

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Danny van der Kruijssen | Coffee on Wheels Breda

  Ontdek de kwalitatief goede koffie van Coffee on Wheels Breda op jouw feest of evenement. Al 8 jaar een bewezen waarde als het gaat om ontzorgen en verzorgen. Als barista weet ik hoe ik als gastheer kan verbinden, met koffie als gesprekspartner. Koffie is meer dan een ‘bakske zwarte koffie’. Ontdek het zelf. Ervaren zegt veel meer dan 1000 woorden.
  Buiten het maken van kwalitatief goede koffie, met een achtergrond in de horeca, is het gastheerschap mij op het lijf geschreven. Ik denk graag mee met de klant hoe we het het koffiemoment het beste kunnen vormgeven zodat er dé ultieme koffiebeleving ontstaat met de tuktuk als eyecatcher.
  Met onze tuktuk’s of zoals zoveel mensen ze noemen, Piaggio of koffietruck en verschillende espressobars, met daarnaast een koffie bakfiets kunnen wij als Coffee on Wheels Breda weer voor veel mooie koffiemomenten zorgen tijdens jullie zakelijke- en particuliere evenementen. Dit alles op basis van een ‘All-in’ concept met daarin een gecertificeerde barista, onbeperkte consumpties met zowel alle varianten koffie als thee en chocolademelk. En de siropen ontbreken ook niet.
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Breda

  Met Coffee on Wheels Breda richt ik mij op zowel de zakelijke evenementen, bruiloften en andere commerciële activiteiten. Natuurlijk in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes en omstreken, maar ook in de rest van Nederland en in België.

  Ik verzorg graag de koffiecatering op maat die past bij jouw event. Samen met de opdrachtgever kijk ik hoe we de gasten het beste kunnen ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Het lekkers bij de koffie kun je ook zeker aan mij overlaten. Cannoli en Biscotti uit Sicilië, amarettini, brownies, taart of een andere lekkernij. Ik zorg ervoor dat je klanten volop kunnen genieten.

  Als barista kan ik natuurlijk meer betekenen dan alleen het serveren van een heerlijke kop koffie. Met de koffiekar op evenementen, bruiloften, beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen tot open dagen, of met een drive-thru, ben ik naast gastheer ook vaak het eerste aanspreekpunt en zorg ik voor binding met de klanten of gasten.

  Mijn TukTuk en barren zijn echte eyecatchers en hierdoor een perfect uithangbord die direct voor sfeer zorgt op je evenement. We kunnen op iedere locatie de koffiecatering verzorgen, aangezien onze Piaggio’s zowel werken op stroom, gas en ook met aggregaat.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier.

  Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…