Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Amersfoort

  Wat de reden ook is, een lekker bakkie koffie gaat er altijd wel in. Bij mij ieder geval wel. Wilt u ook op uw locatie genieten van een overheerlijk koffietje?

  Dan kom ik langs met mijn authentieke Piaggio. Deze kan ik eventueel (als u dubbele deuren heeft) naar binnen rijden. De glimmende Fracino pistonmachine wordt opgestart. Terwijl de geur van versgemalen bonen -die rechtstreeks uit de lokale branderij in Amersfoort komen- uw neus bereikt, borrelt de machine er op los en druppelt er inmiddels wat koffie in het bekertje of kopje. Uw verse koffie is klaar! Wilt u een cappuccino, latte of een andere melk variant? Dan stoom ik er nog een kannetje perfecte schuim bij en voeg deze toe aan de koffie.

  Hoe u de koffie ook drinkt, geniet er van!

  U kunt bij mij, Ron Siebeling (SCA gecertificeerd barista), terecht in de regio Amersfoort, of de gelegenheid zich nu binnen (minimale doorgang 1,3 meter breed) of buiten plaatsvindt het enige wat ik nodig heb is een stroomaansluiting, dan zorg ik voor de rest.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Amersfoort

  Actueel