Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Amersfoort

  Wat de reden ook is, een lekker bakkie koffie gaat er altijd wel in. Bij mij ieder geval wel. Wilt u ook op uw locatie genieten van een overheerlijk koffietje?

  Dan kom ik langs met mijn authentieke Piaggio. Deze kan ik eventueel (als u dubbele deuren heeft) naar binnen rijden. De glimmende Fracino pistonmachine wordt opgestart. Terwijl de geur van versgemalen bonen -die rechtstreeks uit de lokale branderij in Amersfoort komen- uw neus bereikt, borrelt de machine er op los en druppelt er inmiddels wat koffie in het bekertje of kopje. Uw verse koffie is klaar! Wilt u een cappuccino, latte of een andere melk variant? Dan stoom ik er nog een kannetje perfecte schuim bij en voeg deze toe aan de koffie.

  Hoe u de koffie ook drinkt, geniet er van!

  U kunt bij mij, Ron Siebeling (SCA gecertificeerd barista), terecht in de regio Amersfoort, of de gelegenheid zich nu binnen (minimale doorgang 1,4 meter breed) of buiten plaatsvindt het enige wat ik nodig heb is een stroomaansluiting, dan zorg ik voor de rest.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Amersfoort

  Actueel