Den Bosch

06 – 2753 3725

Mail direct

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Joop van Litsenburg | Coffee on Wheels Den-Bosch

  Als gecertificeerd Barista laat ik je met mijn Italiaanse piaggio genieten van heerlijke ambachtelijke koffies en goed gastheerschap op zowel zakelijke als particuliere evenementen. Proef en ervaar de échte Italiaanse koffiebeleving!

  Daarnaast ben je ook welkom in mijn showroom vlakbij Den Bosch voor espresso apparatuur, heerlijke vers gebrande ‘Joop’ koffiebonen, workshops, demo’s en onderhoud en reparatie van je koffie apparatuur.

  Kwaliteit, persoonlijke benadering en de Brabantse gezelligheid met een Italiaanse twist, dat is wat je kunt verwachten bij Coffee on Wheels Den Bosch.

  Coffee on Wheels - Den Bosch
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Den Bosch

  Wij zorgen voor een all inclusive koffie- en theeconcept op zowel zakelijke als particuliere evenementen. Niet alleen in den Bosch en omgeving, maar in heel Nederland en zelfs in de rest van Europa.

  Voor kleinere events, maar ook voor grote groepen en evenementen kun je ons inzetten. Wij hebben meerdere Italiaanse mobiele espressobars & barista’s. Op deze manier kunnen wij verschillende koffiepunten op je evenement creëren.

  Wil je leren hoe je een perfecte espresso zet of hoe je professioneel melk moet opschuimen, dit leer ik je graag tijdens een workshop of training. Deze workshops geef ik aan de horeca, als bedrijfsuitje of aan groepen particulieren. Op deze manier geef ik je graag een stukje Italiaanse koffiecultuur mee.

  Ben je op zoek naar een nieuwe espressomachine, een koffie demonstratie of wil je je koffie apparatuur laten repareren. Ik ontvang je met plezier, op afspraak, in mijn showroom in Sint-Michielsgestel.

  Wil je gebruik maken van onze koffiecatering of wil je een workshop of training, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…