Barista inhuren
Een professionele barista op locatie

vlag-01-1024x29

Barista op locatie

Wil je een mobiele barista huren op locatie? Bij Coffee on Wheels kan je een klassiek Italiaanse Piaggio, tuktuk of espressobar huren als leuke extra voor een evenement. Bij deze wagens komt ook een barista die jou en jouw gasten de hele dag door zal voorzien van heerlijke koffie. Steeds meer mensen waarderen een goede kop koffie en een gekwalificeerde barista zal dan ook zeer welkom zijn bij iedere gelegenheid. Bij Coffee-on-Wheels zijn we gepassioneerd over koffie, en dat willen we graag met jou en jouw gasten delen. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijk evenement of een festival: een mobiele barista op locatie is altijd mogelijk.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een mobiele barista in de regio aanwezig. Met onze sfeervolle Vespa Piaggio’s en verplaatsbare koffiebars bieden we voor ieder evenement een passende oplossing.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Over onze mobiele barista’s

Wat is een mobiele barista precies? Een mobiele barista is een ware kunstenaar op het gebied van alles wat met koffie te maken heeft en wordt dan ook wel een koffiemeester genoemd. Espresso, cappuccino, latte macchiato en nog vele andere soorten koffie zijn het vakgebied van een barista. Een barista weet alles over koffie, van het branden van de koffiebonen tot het verbouwen van koffieplanten. Naast het feit dat er dus heel veel verschillende koffiesoorten worden geschonken, kan je een barista ook van alles vragen over koffie. De professionele bereidings- en serveertechnieken maken zorgen ervoor dat jij en je gasten worden voorzien van de heerlijkste kop koffie.

Een blikvanger op ieder evenement

Je kan een barista inhuren om zo de gasten op jouw bruiloft, de bezoekers van een beurs of congres een echt kopje koffie te laten proeven. Mensen houden van kwaliteit en proeven dan ook direct de expertise van een vakkundig kopje espresso of een latte macchiato zoals deze echt bedoeld is. Met een barista inhuren op locatie laat je mensen zien hoe echte koffie smaakt. Daarnaast is de presentatie compleet met een van de klassieke wagens waarin de koffie wordt bereid: een sfeervolle Italiaanse Piaggio koffiebar in originele staat. Deze attractie is een ware blikvanger voor ieder feest of evenement!

Een mobiele barista op locatie

Het maakt niet uit of jij je bruiloft viert en de gasten graag wilt verwennen met heerlijke koffie of dat je een zakelijk evenement organiseert waarbij je een onuitwisbare indruk achter wilt laten. Een barista inhuren op locatie is altijd mogelijk. Ook als je een festival organiseert mag een originele Italiaanse Piaggio. Maar ook bij andere evenementen of gelegenheden kun je ervoor kiezen om een mobiele barista te inhuren. Het maakt hierbij niet uit waar dit evenement plaatsvindt: door heel Nederland, België en Frankrijk levert Coffee on Wheels klassieke wagens met een barista.

Koffie van topklasse

Wat kan je verwachten van een barista op locatie? In de eerste plaats kan je ervan uit gaan dat jouw gasten een heerlijke kop koffie zullen krijgen. De kwaliteit van de koffie, maar ook de bereidings- en serveerwijzen zijn zeer vakkundig en daardoor zijn jij en jouw gasten verzekerd van de lekkerste koffie. Daarnaast vormt de gekozen klassieke wagen een prachtig decor, zodat je gasten hier direct een kijkje zullen gaan nemen. Jouw gasten kunnen genieten van een heerlijke espresso, een professioneel gemaakte cappuccino of een verse latte macchiato, gemaakt door de vakkundige barista. Is het kopje koffie leeg? Dan vraag je de barista gewoon om een nieuwe!

Barista inhuren: een unieke aanvulling

Een mobiele barista op locatie, wat zijn hier de voordelen van? In de eerste plaats geeft het een unieke toevoeging aan ieder evenement: bruiloft, beurs, congres, feest of festival zijn niet hetzelfde zonder een barista. Daarnaast houden veel mensen van koffie en zul je hier dus altijd mensen blij meemaken. Want wie wordt er nu niet blij van een vers kopje koffie, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen, gemaakt door een gekwalificeerde barista? Daarnaast zijn de Italiaanse Vespa of mobiele verrijdbare barren echte blikvangers en vormt dit een perfect visitekaartje voor jouw bedrijf of evenement.

Altijd flexibel inzetbaar

Of je nu een feest hebt in België, een congres in Nederland of een bruiloft in Frankrijk: een barista inhuren op locatie is altijd goed mogelijk. De inzet is zeer flexibel en je bepaalt helemaal zelf waar de barista komt te staan. Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig als de klassieke wagen buiten kan staan. Wil je ook een sfeervolle Piaggio koffiebar met mobiele barista inhuren voor uw evenement? Neem dan contact op met Coffee on Wheels voor een onvergetelijke ervaring met koffie van absolute topkwaliteit, gemaakt door een professionele koffiemeester. Vraag naar de mogelijkheden van een barista op locatie, boek deze unieke blikvanger voor een bruiloft, beurs, congres, feest of festival en ervaar het zelf.