Mobiele espressobar huren
Een mobiele espressobar met barista op locatie

vlag-01-1024x29

Mobiele espressobar huren op locatie

Stel, je organiseert een bedrijfsevenement of ander zakelijk event en je bent op zoek naar de perfecte manier om voor een onuitwisbare indruk te zorgen. Kies dan voor een mobiele espressobar van Coffee-on-Wheels! Je bent in de eerste plaats verzekerd van de lekkerste koffie, gemaakt door een van onze gekwalificeerde barista’s. Daarnaast wordt de koffie geschonken vanuit een echte klassieke wagen: een sfeervolle Italiaanse Piaggio. Op deze manier krijgt jouw evenement een unieke toevoeging die zeker niet snel vergeten zal worden! Ook als je een aanvullend element zoekt voor een bruiloft of partij is dit zeker een aanrader.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Over espresso

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om een lekkere kop koffie te drinken, en er wordt dus ook steeds meer aandacht besteed aan de bereiding ervan. Ook verschillende soorten koffie winnen aan terrein, zoals ook de espresso. Espresso is maar een klein kopje koffie, maar met een explosie van intense smaken. De espresso is een van oorsprong Italiaanse koffie die op een speciale manier wordt bereid. Onder een speciale druk wordt water van 95 graden door een aantal gram koffie gestuwd. Dit duurt een aantal seconden en heeft dan de authentieke espresso als resultaat: een klein kopje koffie met het karakteristieke bruine laagje bovenop.

Espressobar op locatie: de Italiaanse koffie

Een mobiele espressobar huren betekent dat je zowel een klassieke wagen als een barista huurt die voor de koffie zal zorgen. Espresso is een echte Italiaanse koffie en dit wordt dan ook op een speciale Italiaanse wijze bereid, zoals het bedoeld is. Een barista heeft veel verstand van koffiebonen en het branden hiervan. Behalve aan de bereiding wordt er ook veel tijd besteed aan het serveren van de koffie. Hierdoor krijgen jij en jouw gasten niet alleen een heerlijke koffie, maar ook een mooie koffie. Een mobiele espresso is precies wat je nodig hebt om iedere feestelijke aangelegenheid nog leuker te maken.

Varianten van espresso

Naast de originele espresso zijn er in verloop van tijd steeds meer varianten ontstaan op deze koffie. Het is dan ook goed mogelijk om enkele van deze varianten door de barista te laten maken. Denk hierbij aan een Doppio, Americano of een Ristretto. Er zijn ook varianten van de espresso die met melk worden bereid, zoals cappuccino, een latte en een latte macchiato. Er worden borden bij de wagen gezet met de mogelijkheden waaruit mensen kunnen kiezen, zodat er geen onduidelijkheid ontstaat over de opties. Ook is het mogelijk om de barista vragen te stellen over de bereiding van een espresso of verwante koffie.

Een mobiele espressobar op iedere gelegenheid

De klassieke wagens van Coffee-on-Wheels zijn zeer breed inzetbaar: zo kan de espressobar op elke locatie binnen Nederland, België en Frankrijk worden ingehuurd. Het maakt ook niet uit welke gelegenheid het betreft: ieder feestelijk event kan nog leuker worden gemaakt met het inhuren van een mobiele espressobar. Je kan hierbij denken aan bruiloften, grote verjaardagsfeesten, festivals, zakelijke congressen of beurzen en nog veel meer. Ontdek zelf de mogelijkheden door contact op te nemen met een van de barista’s van Coffee-on-Wheels. Zo kan je zelf bepalen waar en wanneer de espressobar ingehuurd gaat worden.

Binnen en buiten

Wellicht trouwen jullie in de zomer en vieren jullie het feest buiten: dan is het goed mogelijk om een espressobar te huren die buiten neer wordt gezet. Heb je binnen een evenement, zoals in een groot congresgebouw of een zaal? Ook dan kan de klassieke Italiaanse Piaggio hier worden neergezet. Deze wagens vormen een echte blikvanger voor ieder evenement, of deze nu binnen staat of buiten. Is er een andere plek waar jij de wagen neer wilt laten zetten? Neem dan contact op en vraag naar de opties voor het huren van een mobiele espressobar op locatie.

Meer weten? Neem contact op!

Wanneer je vragen hebt over het regelen van een espressobar op locatie of als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn: je kan altijd contact opnemen met een van de barista’s. De barista beantwoord al jouw vragen en helpt je graag verder met het regelen van een espressobar met barista voor jouw evenement, waar dit ook plaatsvindt. Of je nu in Nederland woont, een congres regelt in België of een bruiloft heeft in het zuiden van Frankrijk: het is geen enkel probleem om een Coffee-on-Wheels te huren voor jouw feest of partij in een van deze landen. Verwen jezelf en je gasten met de lekkerste koffie en zorg voor een unieke extra en blikvanger op jouw evenement.