Koffie catering op locatie

vlag-01-1024x29

Op zoek naar koffie catering op locatie? Dan ben je bij Coffee on Wheels op de juiste plek. Wij verzorgen koffie catering op locatie, overal in Nederland. De koffie van Coffee on Wheels is van goede kwaliteit, wordt mooi geserveerd en wordt gemaakt in onze unieke koffiekarren. Met deze drie pijlers zorgen wij voor koffie catering op locatie om iedere gelegenheid nog leuker te maken. Met behulp van koffie. Want je kunt eigenlijk geen enkele gelegenheid vieren of houden zonder koffie te hebben. Daarom kies je voor koffie catering op locatie van Coffee on Wheels.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Eén contactpersoon voor alle koffie

Er zijn verschillende punten vanuit waar Coffee on Wheels werkzaam is. Maar je kunt ons overal in Nederland inschakelen. Ook als je met een groot aantal bezoekers of gasten bent, kun je kiezen voor Coffee on Wheels. Je schakelt dan simpelweg meer koffiekarren of meer barista’s in. Ongeacht hoe veel karren of barista’s je nodig hebt of wil hebben, je hebt te maken met slechts één contactpersoon. Dat maakt het wel zo gemakkelijk om afspraken te maken. Je hoeft je dan een stuk minder druk te maken over je koffie catering op locatie.

Barista’s met kennis

Koffie catering op locatie begint bij de barista’s. Onze barista’s hebben verstand van zaken in alles wat met koffie te maken heeft. Ze kunnen jou en je gasten adviseren over welke koffie voor hen lekker is. Ze weten alles van onder andere het brandingsproces van de koffie – ze weten dus waar ze over praten. En ze kunnen natuurlijk iedere soort koffie serveren en presenteren op een mooie manier. Bovendien zijn onze barista’s vriendelijk en dus zeker een aanwinst voor jouw locatie of evenement.

De koffie van kwaliteit

Dat is natuurlijk een prachtig begin, maar van koffie catering op locatie verwacht je meer dan alleen capabele werkers. Gelukkig staan wij bij Coffee on Wheels ook voor koffie van kwaliteit. Iedere soort koffie kan gemaakt worden, maar ieder kopje koffie is ook van goede kwaliteit. Koffie catering is meer dan het hebben van koffie. De mensen moeten ook genieten van de koffie die ze bestellen. Veel mensen hechten waarde aan de kwaliteit van hun koffie. Ook daarom kies je voor Coffee on Wheels.

De koffiekar voor een leuke look

Tot slot hebben wij bij Coffee on Wheels unieke mobiele koffiebars. Die zorgen voor een leuke aankleding, zonder alle aandacht weg te nemen. Onze Piaggio koffiebars zijn klein en wit. De look heeft iets vintage en authentieks, maar staat tegelijkertijd toch modern. Ze vereisen weinig ruimte en bieden toch genoeg om de koffie te kunnen serveren voor je gasten of bezoekers. Het maakt niet uit of dit een informeel verjaardagsfeestje is of een formele zakenborrel. Coffee on Wheels kan altijd ingezet worden voor koffie catering op locatie.

Op iedere locatie beschikbaar

En dat kan dus overal in Nederland. Omdat de koffiebars mobiel zijn, kunnen ze gemakkelijk naar verschillende locaties. Ze zijn zowel geschikt voor evenementen en gelegenheden in de stad als ver daarbuiten. Het is niet voor niets catering op locatie. We kunnen echt vrijwel overal naartoe. Op iedere locatie kunnen wij koffie van hoge kwaliteit bieden. Die kwaliteitskoffie wordt geserveerd door ervaren en kundige barista’s. En bovendien wordt dit gedaan vanuit een leuke wagen. Zo maak je je gelegenheid echt een feestje en maak je je gasten of bezoekers blij met een goede kop koffie.