Arnhem

06 –8182 4751

marcel.smelt@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Marcel, je hebt onze dag gemaakt!!! Gisteren gebeld en vandaag een collega Barista verzorgd. Iedereen zei wat een goede koffie en hebben wel tot 4x kopje gehaald 😇 fantastische uitstraling !! Hele fijne avond en echt bedankt namens heel LABNEST ☕☕☕

  Nathalie van ZuijlenLabnest

  Na de aanschaf van een espressomachine bij Espressowinkel.nl van Joost in Arnhem, kregen we een tip om gebruik te maken van Marcels diensten tijdens de opening van ons koffiehuis in Alverna.
  Die tip was goud waard. Net als Marcel! Wat een top kerel. Niks is te veel, en hij is de rust zelf! Bedankt.
  Tot gauw.

  Sem DunkesKringloopwinkel & Koffiehuis te Alverna

  Nogmaals bedankt voor je donatie en voor aanwezigheid tijdens onze opening, we hebben een erg leuke dag gehad en hebben allemaal erg van de koffie genoten!

  Jort DijkstraDierentehuis De Hof van Ede

  Barista Marcel verwelkomde mijn gasten, het was zeker geslaagd. En wat een leuke aankleding had je! Echt een compleet plaatje... Veel succes met je leuke onderneming.

  Peter OgteropZonz Sunsails Apeldoorn

  Marcel, onwijs bedankt voor de geweldige service. We zullen je zeker aanbevelen bij onze vrienden en mochten we weer wat te vieren hebben dan zoeken we je graag weer op. We hebben een geweldige dag gehad. Mede dankzij jou. Dank!!

  Laura & Olav26 mei Persingen

  De rust zelve, begaan met wat hij doet en gewoon een fijne vent. Maar bovendien, Marcel organiseert het altijd nóg beter dan jij van hem vraagt. Marcel helpt je echt jouw product of evenement in de schijnwerper te zetten én heerlijke koffie natuurlijk.

  Wilfred VogdDrop Bar Events

  We hebben zeker leuke reacties gehad. Heel fijn dat we dit konden doen voor de maatregelen weer aangescherpt werden. Ook over jou zijn we meer dan tevreden. Echt goede koffie en prima gastheerschap. Ik heb jou aanbevolen bij onze buren van Emerson Flow voor als ze een barista nodig hebben! Nogmaals bedankt voor de goede service en ik hoop tot ziens!

  MoniqueEmerson Fluid te Ede

  Beste Marcel, Wat was het een uitdaging de Barista Tour! Bedankt voor jouw enthousiasme én kundigheid als Barista. Nu tijd voor jezelf en wat Italiaanse kookinspiratie.

  T. van Aquooij

  Marcel is een uitstekend gastheer en barista, Hij heeft er plezier in om het anderen naar de zin te maken met een goede kop koffie. Dat werkt vanuit passie en betrokkenheid. Marcel is toegankelijk en maakt tijd voor persoonlijk contact.

  Henk LangerakChristelijke Hogeschool Ede

  Naast het maken van koffie van heerlijke kwaliteit, is Marcel ook nog eens een fantastische gastheer. Je merkt aan alles dat hij een fijne en zeer sympathieke man is en hij toont oprechte betrokkenheid en passie.

  Joy Boyhuys

  Bedankt voor de (h)eerlijke koffie op onze bruiloft, je geeft meer dan koffie!

  Annelene Simonse-Bloed

  Marcel Smelt | Coffee on Wheels Arnhem

  Sinds 2018 ben ik actief als professioneel Barista. Al lang daarvoor was ik gefascineerd door het zwarte magische goedje wat als extractie uit een halfautomatische espressomachine kwam. Het is daardoor dat ik, aangestoken door fietsvrienden, mijn SCA diploma’s heb behaald. Met mijn schattige Piaggio Ape (koffie tuktuk) bereid ik nu de lekkerste koffierecepten op jouw zakelijke- of particuliere evenement. Denk dan bijvoorbeeld aan een koffie of warme chocolademelk Drive Thru.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Arnhem

  Na een aantal commerciële functies te hebben vervuld kwam voor mij het moment om in 2018 met “Corporate Coffee” te starten. Een koffie-op-locatie service voor bedrijven en particulieren, ideaal als kick-off van een (sales)meeting, sfeervol ter ondersteuning van een bedrijfsfeest of LAST MINUTE bruiloft. Een mobiele koffiebar, een Barista op wielen zeg maar!  Koffie is bij uitstek wederkerig, als verbinder maak ik daar dus op een professionele en prettige manier gebruik van. Het aanbieden van koffie is de start van een verbinding die opdrachtgevers in staat stelt om een moment te creëren waarin zij hun boodschap aan hun gasten kunnen overbrengen. Coffee on Wheels Arnhem bezorgd jouw organisatie dát moment!

  Waarom Coffee on Wheels Arnhem met een mobiele espressobar op je evenement?

  Gepassioneerd en bevlogen als ik ben speel ik in op de setting, heet ik je gasten welkom en weet ik een boodschap over te brengen terwijl ik de gasten filter op aanwezige, potentiële gesprekskandidaten. Samen met de koffie zorg voor een verbinding met je zakelijke gast! “Corporate Coffee” is een concept waarbij ik in staat ben, op minder dan 1,5m2 met mijn mobiele koffiebar, de heerlijkste koffies voor jou en je gasten te bereiden en ze écht te laten genieten van de geur van vers gemalen koffiebonen en mijn vak!

  Met mijn stoere koffiekar, een Piaggio Ape of de sfeervolle coffeebar richt ik mij op zowel zakelijke- als particuliere evenementen in mijn woonplaats Ede en natuurlijk Arnhem en omstreken.

  Daarnaast ben ik, als Barista Arnhem, met koffie op locatie actief in de wijde omtrek. Denk dan aan bijvoorbeeld Velp, Wageningen, Bennekom, Doetinchem, Apeldoorn en de omgeving van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, bel of neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…