Mobiele koffiebar huren
Een mobiele koffiebar met barista op locatie

vlag-01-1024x29

Koffiebar huren op locatie

Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw bedrijfsevenement, bruiloft, festival of een andere feestelijke gelegenheid? Bij Coffee-on-Wheels kan je een mobiele koffiebar huren op locatie, zodat jouw gasten of bezoekers zich tegoed kunnen doen aan de lekkerste koffie. Zij kunnen heerlijke koffie drinken, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato of een van de vele andere opties. Deze koffie wordt bereid door een gekwalificeerde barista, een koffiemeester die precies weet wat hij doet. Een mobiele koffiebar is precies wat je nodig heeft om een evenement of feest onvergetelijk te maken. En de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Koffiebar huren: de voordelen

Een koffiebar op locatie, welke voordelen brengt dat met zich mee? In de eerste plaats komt een mobiele koffiebar in de vorm van een sfeervolle Italiaanse Piaggio; en is het dus een echte blikvanger. Deze klassieke wagens worden bediend door een barista, die je alles kan vertellen over het bereiden van absolute top koffie. Vergeet hierbij alles wat je al weet over koffie, want er gaat een nieuwe wereld voor jou en jouw gasten open. Zorgvuldig uitgekozen koffiebonen, maar ook een uniek bereidings- en serveerproces zorgen ervoor dat iedereen optimaal geniet van kwaliteitskoffie, gemaakt door een echte koffiemeester.

Voor ieder bedrijfsevenement

Of je nu een leuke extra wilt regelen voor het bedrijfsuitje dat binnenkort gaat plaatsvinden of dat je een ander zakelijke evenement regelt: een koffiebar is de perfecte aanvulling! De meeste mensen zijn dol op koffie en zullen dan ook zeker genieten van een goede kop koffie, gemaakt door de barista. Een mobiele koffiebar valt dankzij de klassieke wagen direct in het oog en maakt hiermee ieder bedrijfsevenement onvergetelijk. De barista vertelt van alles over de koffie, hoe dit bereid wordt en hoe de intense smaak wordt verkregen. Jij, en jouw collega’s of bezoekers van een congres zullen ontdekken hoe echte koffie smaakt!

Een klassiek tintje op de bruiloft

Wellicht ben je nog op zoek naar een leuke toevoeging voor op jullie bruiloft. Wat dacht je van een mobiele koffiebar? Doordat de klassieke wagens zeer flexibel inzetbaar zijn bepaal je zelf waar en wanneer de barista jullie gasten komt voorzien van de heerlijkste koffie. Dit kan in de ochtend zijn, wanneer alle gasten zich op één plek verzamelen, maar ook tijdens de receptie. Op elk moment van de dag kan het heerlijk zijn om een kopje koffie te drinken, en met een klassieke wagen van Coffee on Wheels kun je hier ook op jouw bruiloft voor zorgen. Binnen of buiten, ’s ochtends of ’s avonds: alles is mogelijk.

Onmisbare extra op een festival

Er worden steeds meer festivals georganiseerd, met verschillende thema’s. En of het nu gaat om een foodtruck festival of een ander soort festival: een koffiebar huren is altijd goed mogelijk. Een koffiebar op locatie geeft ieder festival een klassiek tintje. Zeker op een foodfestival mag een klassieke Italiaanse Vespa met barista niet ontbreken. Bijna iedereen houdt van koffie en iedereen houdt ook van kwaliteit. Een barista laat zien hoe lekker koffie kan zijn, wanneer het op speciale wijze wordt bereid. Ook wanneer je een festival organiseert is het dus goed mogelijk om een mobiele koffiebar te huren.

Overal in Nederland, België en Frankrijk

Een mobiele koffiebar met barista inhuren is zeer goed mogelijk. Of je nu een mobiele koffiebar op een bruiloft in Frankrijk wilt huren of op een congres in België: alles is mogelijk. De Italiaanse Piaggio van Coffee-on-Wheels kun je overal inhuren in Nederland, België en Frankrijk. Dit betekent dat wij regelen dat jij de klassieke wagen met barista op de juiste tijd en plaats kunt verwachten. Dankzij deze flexibele inzetbaarheid is het zeer goed mogelijk om een koffiebar op locatie te huren. Een mobiele koffiebar maakt iedere gelegenheid onvergetelijk, dankzij de beste koffie en een unieke wagen.

Een koffiebar huren voor uw evenement?

Wil je een mobiele koffiebar huren op locatie of heb jij aanvullende vragen over hoe alles in zijn werk gaat? Neem dan contact op met een van onze barista’s om alle mogelijkheden door te nemen. Je kunt onder andere een goede datum vastleggen, maar ook eventuele andere wensen bespreken. Wanneer jij een eigen barista in wilt huren in een van de mobiele koffiebars, dan heb je een aantal opties. Zo kun je zelf kiezen welke Coffee-on-Wheels wagen je mee wilt nemen: een Italiaanse Vespa of een mobiele verrijdbare bar! Met een klassieke wagen inclusief barista ben je in ieder geval verzekerd van een onuitwisbare indruk op jouw gasten of een unieke visitekaartje voor jouw bedrijf.