Mobiele koffiekar huren
Een mobiele koffiekar met barista op locatie

vlag-01-1024x29

Mobiele koffiekar huren op locatie

Goede koffie wordt steeds belangrijker en hier wordt dan ook meer aandacht aan besteed. Mensen waarderen een goede kop koffie en zijn ook bereid hier meer voor te betalen. Organiseer jij binnenkort een leuk event waarbij je de gasten wilt verrassen met de lekkerste koffie? Kies dan voor een mobiele koffiekar op locatie. Een mobiele koffiekar met barista staat dan op het bewuste evenement en regelt de lekkerste koffie voor al je gasten. Deze koffiekar is het perfecte visitekaartje voor jouw bedrijf of een leuke aanvulling op een feest of partij.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Een sfeervolle Italiaanse Piaggio koffiebar

De koffiekar is niet zomaar een kar: dit is een klassieke wagen van Coffee-on-Wheels in de vorm van een Italiaanse Piaggio. Jij krijgt dus niet alleen de allerbeste koffie, maar het wordt ook gepresenteerd in een leuke setting. De barista maakt en serveert de koffie vanuit een van deze klassieke wagens en voorziet iedereen van een lekkere kop koffie. Bij de kar staat op een bord aangegeven uit welke soorten koffie er gekozen kan worden. Zo’n Italiaanse Piaggio geeft extra sfeer en is een echte blikvanger op iedere locatie en bij iedere evenement.

Een kop koffie op maat

Behalve de leuke setting is ook de koffie perfect, en gemaakt door een gekwalificeerde barista die verstand van zaken heeft. De barista, ook wel koffiemeester genoemd, weet alles van koffie, zoals het branden van koffiebonen. Op welke druk dit moet en welke hoeveelheid koffiebonen er gebruikt moet worden. Een barista weet dan ook precies wat er gedaan moet worden om de perfecte kop koffie te maken voor al jouw gasten. Ieder kopje koffie wordt met veel zorg en precisie gemaakt. Dit is niet alleen interessant om van dichtbij te bekijken, maar je kunt ook het eindresultaat direct proeven.

Een wereld van koffie

Of het nu gaat om een espresso met zijn karakteristieke intense smaak, of een meer zachte variant zoals cappuccino of latte macchiato: alles is mogelijk bij de mobiele koffiekar. De barista kan alle soorten koffies maken en staat dan ook de gehele tijd tot jouw beschikking. Je kunt voor een speciale espressobar kiezen, waarbij espresso en varianten hiervan worden gemaakt. Maar je heeft ook de mogelijkheid dat gasten uit meerdere soorten koffie kunnen kiezen.

Leuke extra voor ieder evenement

Het is leuk om voor een extra te zorgen tijdens een evenement. Zo kan jij op jouw bruiloft de gasten verrassen met een heerlijke kop koffie na het diner, of juist in de ochtend wanneer zij verzamelen. Maar ook tijdens een zakelijk evenement is een Coffee-on-Wheels met barista de perfecte manier om jouw bedrijf in een goed daglicht te zetten. Dit kan tijdens leuke bedrijfevents, maar ook wanneer je een congres organiseert of met jouw bedrijf op een beurs staat. De klassieke wagen met barista zullen zeker in het oog springen en vele bezoekers voorzien van een heerlijke kop koffie, gemaakt door een professional.

Mobiele koffiekar op een festival

Festivals worden steeds hipper en deze zijn er in allerlei soorten. Het is dan ook een zeer goed idee om een mobiele koffiekar te huren om op een festival te laten staan. Vooral bij een foodtruck festival zal deze koffiekar het best tot zijn recht komen. Mensen kunnen dan verschillende koffiesoorten proberen, de koffie is gemaakt van de beste koffiebonen en met het beste apparatuur. Ook als je een privéfeest geeft is het goed mogelijk om een mobiele koffiekar met barista in te huren, zodat al je gasten deze heerlijke koffie kunnen proberen.

Op iedere locatie

Het maakt niet uit op welke locatie je een mobiele koffiekar met barista wilt huren. Alle locaties binnen Nederland, België en Frankrijk zijn mogelijk. Wanneer jij je bruiloft viert in Frankrijk, is het dus zeer goed mogelijk om een Coffee-on-Wheels in te huren voor deze feestelijke gelegenheid. Maar ook bij een groot festival in eigen land of een congres in België is het geen enkel probleem. Dit is zeer gemakkelijk te regelen: een mobiele koffiekar huren op locatie in Nederland, België en Frankrijk.

Ook een mobiele koffiekar op uw evenement?

Heb jij interesse in het huren van een mobiele koffiekar? Of heb je een vraag na aanleiding van wat je gelezen heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze barista’s. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en jouw wensen met jou doornemen. Wil je een koffiekar binnen of buiten zetten? Ontdek de vele mogelijkheden en boek een koffiekar voor jouw evenement.