Informatie opvragen?

  Ivan Hrabinsky | Coffee on Wheels Eindhoven

  Welkom bij onze mobiele Piaggio Barista op locatie! Onze reis begon 12 jaar geleden, toen we voor het eerst kennismaakten met de kunst van het maken van de perfecte espresso. Na een avontuurlijk uitstapje in de broodbranche van 7 jaar hebben we onze passie weer opgepakt en zijn we nu trotse aanbieders van hoogwaardige koffieservices op evenementen, beurzen, bruiloften en andere bijeenkomsten.

  Wat maakt onze mobiele barista op locatie zo speciaal? Het antwoord is eenvoudig: wij beschouwen onze barista als gastheren en -dames van uw evenement. Ze zijn niet alleen meesterlijk in het bereiden van een goede espresso, maar zorgen er ook voor dat uw gasten zich welkom voelen en de ultieme koffie-ervaring beleven.

  Coffee on Wheels Eindhoven
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie catering voor iedere gelegenheid

  Of het nu gaat om een bruisende beurs waar uw gasten op zoek zijn naar een opkikker tussen de stands, een vrolijke bruiloft waar de liefde in de lucht hangt, of een intieme begrafenis waar troost en samenzijn centraal staan, onze mobiele barista passen zich moeiteloos aan, aan de sfeer van uw evenement.

  Onze Piaggio mobiele bar is een opvallende verschijning die de aandacht trekt en een gevoel van elegantie toevoegt aan elke gelegenheid. Maar het is niet alleen de uitstraling die telt; onze barista zijn ware vakmensen in het maken van koffiedrankjes die de zintuigen prikkelen en uw gasten doen glimlachen.

  Dus als u op zoek bent naar de perfecte toevoeging aan uw evenement, aarzel dan niet om onze Barista op locatie service te overwegen. Laat ons u helpen om de koffie-ervaring van uw gasten onvergetelijk te maken, want bij ons draait het niet alleen om koffie, maar om het creëren van bijzondere herinneringen.

  Actueel

  Coffee on Wheels Den HaagAlgemeen
  december 2, 2022

  Coffee on Wheels zoekt nieuwe professionele Barista’s

  Ondanks de afgelopen periode waarin vrijwel geen events plaatsvonden hebben we ons als Coffee on Wheels toch staande gehouden. Sterker nog, we hebben sinds kort vier nieuwe franchise ondernemers mogen…