Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Maarten Bakker | Coffee on Wheels Haarlem

  Kwaliteit, dat is waar ik met Coffee on Wheels Haarlem voor sta. Mijn passie voor koffie is al ontstaan in 1990 toen ik als barkeeper in aanraking kwam met ‘echte’ koffie.
  De koffie die ik als Master Barista aan gasten en medewerkers serveer is dan ook altijd kwalitatief goed. Ik ga voor de beste koffiebonen en niet voor doorsnee. Hierdoor is de koffie speciaal en heeft net dat beetje extra.

  Het verhaal achter de koffie vertel ik dan ook graag met enthousiasme als je een espresso of cappuccino bij me komt halen. Dit geeft een extra beleving waardoor je nog meer van de koffie gaat genieten.

  Dat ik nu dagelijks met mijn passie bezig mag zijn, in combinatie met het gastheerschap, is mij op het lijf geschreven. Mooier kan het niet!

  Coffee on Wheels Haarlem
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Haarlem

  Kwalitatief mooie koffie serveren voor gasten en medewerkers op zowel particuliere als zakelijke evenementen, dat is wat ik met Coffee on Wheels Haarlem doe.

  Met mijn Koffiepiaggio ga ik op pad in Haarlem, maar ook in de rest van Nederland.

  Ik heb bewust de keuze gemaakt om zowel zakelijke als particuliere events te voorzien van heerlijke ambachtelijk koffie. Juist die afwisseling maakt het voor mij zo leuk.

  Van bruiloften, beurzen, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen tot open dagen. Overal kun je mij inzetten als je je gasten of medewerkers wil verrassen met een kwalitatief lekkere bak koffie.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…