Barista koffie op de beurs

vlag-01-1024x29

In de drukte van een beurs is iedereen wel een keer toe aan een bakje koffie. En bij voorkeur heb je dan een echt goede kop koffie. Daarom kies je voor Coffee on Wheels. Koffie op een beurs of koffie bij je beursstand heeft een hoop voordelen. Jijzelf profiteert ervan, maar jouw bezoekers van de stand ook. Bovendien blijven ze waarschijnlijk langer en zal de geur van koffie ook zeker bezoekers naar jouw beursstand lokken. En door te kiezen voor Coffee on Wheels, heb je nog meer voordelen van koffie op je beurs.

Barista's door heel Nederland en België

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels vind je door heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Met een mobiele vaak Vespa Piaggio barista bar én ook zonder de Vespa, een losse bar opstelling.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Ashton van der Kruijssen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Coffee on Wheels Eindhoven

Ivan Hrabinsky

Uw eigen Coffee on Wheels?

Coffee on Wheels ook op jouw locatie?

vlag-01-1024x29

De barista’s van Coffee on Wheels zijn in te zetten op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit. Kwaliteit van de koffie, het gastheerschap, de piaggio’s en de uitstraling. Samen met de opdrachtgever creëren wij een onvergetelijke beleving.

Beurzen en congressen

Zakelijke Evenementen

Open Dagen

Marketing & Branding

Particuliere evenementen

Kwaliteitskoffie op één

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitskoffie. De bonen voor onze koffies zijn van hoge kwaliteit en worden volgens de juiste processen gebrand. Het voordeel van koffie op een beurs van goede kwaliteit is dat het de bezoekers tevreden stelt of houdt. Een beurs kan een lange dag zijn en dan wil je graag een goede kop koffie, geen koffie die net niet lekker of net niet sterk is. Bij Coffee on Wheels kun je vertrouwen op koffie van kwaliteit. Of je nu een espresso, latte machiatto, americano of cappuccino wil. Het kan allemaal.

Voordelen van onze barista’s op de beurs

De barista’s van Coffee on Wheels weten namelijk hoe ze al deze soorten koffies en meer klaar moeten maken. Zo heb je alle koffie op de beurs en kun je je gasten verblijden met koffie op de beursstand. Koffie is bovendien een mooi startpunt voor een gesprek. En als het druk begint te worden bij de stand of op de beurs zelf, zijn de barista’s er ook nog om gasten op te vangen, waar jij als standhouder later, na de koffie, weer een gesprek mee kunt beginnen. Zo profiteert iedereen dus van koffie op de beurs met Coffee on Wheels.

Een leuk extraatje

Tot slot hebben we bij Coffee on Wheels unieke mobiele koffiekarren. De Piaggio’s zijn wit en authentiek. Ze geven een mooie look aan de beurs. Ook als de aankleding van de beurs erg zakelijk is, is de Piaggio, of meerdere, een leuke uitzondering die aandacht trekt, zonder alle aandacht op te eisen. Het zijn namelijk maar kleine barretjes. Als je een grote beurs hebt waar je veel koffiepunten wil hebben, kun je tot 20 koffiepunten inzetten via ons. Dan hoeven je gasten ook niet te lang te wachten op hun heerlijke kopje koffie.

Vakkundige barista’s

De barista’s zijn ook getraind in het presenteren van de koffie op de juiste manier en in klantvriendelijkheid. Dit is een fijne bijkomstigheid bij lekkere koffie, zeker bij koffie op een beurs. De gasten kunnen zich zelfs laten adviseren door onze barista’s over het lekkerste kopje koffie voor hen. Zo geef je echt een extra touch aan je beurs of congres. Je combineert de noodzaak van koffie met kwaliteit en vriendelijkheid. En met de bars van Coffee on Wheels zorg je ook nog eens voor een speelser contrast met de beursstands.

Haal alles uit je beursdeelname met koffie

Met Coffee on Wheels voor de koffie op de beurs haal je alles uit de beurs voor de optimale totale beleving. De koffiebars zijn er om de zakelijke beurs een vrolijke twist te geven. De barista’s zijn er voor een mooie koffiepresentatie, advies en een vriendelijk gesprekje. En de koffie is van goede kwaliteit. Dit laatste is natuurlijk het meest belangrijk voor je beurs. Je wil je bezoekers een goede kop koffie kunnen bieden. En daar kun je ons voor inschakelen.