Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Sascha van Rees | Coffee on Wheels Heerenveen

  Als professioneel barista breng ik sinds 2015 koffiespecialiteiten naar de mensen toe. Begin 2020 ben ik gestart met Coffee on Wheels Heerenveen.
  Een prachtige nieuwe uitdaging om mijn grote passie ‘koffie’ in te zetten tijdens zakelijk en particuliere evenementen.

  Met mijn authentieke Italiaanse piaggio en geuren van heerlijke, ambachtelijk bereide specialty koffie als decor, biedt Coffee on Wheels Heerenveen je een ware koffiebeleving.
  Ik werk met vers gebrande, fairtrade en direct trade koffiebonen: de bonen worden direct bij de boer ingekocht. Zo kun je genieten van eerlijke en heerlijke koffie.

  Op een ontspannen manier een koffiebeleving op locatie creëren met de piaggio als eyecatcher, daarvoor kun je bij mij terecht.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Heerenveen

  Een echte blikvanger op elke beurs, presentatie, open dag, meeting of congres. Een fantastische koffiebeleving op feesten en partijen en een bijzondere smaakmaker op je bruiloft. Coffee on Wheels Heerenveen is inzetbaar op ieder evenement waar je je gasten wilt laten genieten van heerlijk ambachtelijke koffie.

  De koffiecatering bestaat uit; espresso, doppio, cappuccino, latte, cortado, americano daarnaast hebben we ook diverse soorten Clipper thee en chocolademelk. Een lekker koekje mag natuurlijk niet ontbreken. En voor de mensen die geen koemelk willen hebben we havermelk mee. We gebruiken specialty koffie van branderij Bocca.

  Mijn standplaats is Heerenveen, maar ook in Flevoland, Overijssel en Drenthe kom ik graag naar je zakelijke of particuliere evenement om een stijlvolle koffiebeleving te creëren.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…