Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Ruben Kraak | Coffee on Wheels Roermond

  Als timmerman, verkoper, vertegenwoordiger en woninginrichter heb ik veel geleerd. De geur van hout, de schakel tussen iets kopen en verkopen, een verbinding mogen zijn in relatiebeheer en het verfraaien van een interieur. Iemand blij maken is een passie die altijd weer terugkomt in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijkheid.

  Bovendien vind ik het ook altijd leuk om samen met mijn vrouw catering te verzorgen. Vaak kregen we dan te horen: “Waarom beginnen jullie geen eigen bedrijf hierin”. Onlangs zei een vriend van mij: “We zoeken nog een Barista in het zuiden van het land, is dat wat voor jou?”.

  Ik moest het even laten bezinken, maar al snel dacht ik: De geur van koffie, het verbinden, relatiebeheer en iets moois maken. Al mijn vaardigheden komen hier goed van pas, ja dat lijkt mij een leuke uitdaging….. Barista!

  Dus heb ik mijn officiële SCA certificaat behaald.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Roermond

  Inmiddels ben ik in het bezit van een echte Italiaanse Piaggio met een mooi chromen Fracino Piston machine. Hierbij heb ik de keuze om het apparaat op gas of volledig elektrisch te laten functioneren, waardoor ik dus volledig inzetbaar ben op een locatie van uw keuze. En wat voor event het ook is: een bruiloft, opening, beurs, bedrijfsfeest, open dag of buurtfeest. Het maakt niet uit, ik wil dat u en uw gasten kunnen genieten van het moment. Daar wil ik mijn enthousiasme en passie aan geven.

  Graag wil ik samen met u de uitdaging aangaan om te bespreken of u er een koffiemomentje/groot feest van wil maken. Naast een heerlijke variatie aan koffie en verse thee, bied ik u ook een assortiment hartige en/of zoete lekkernijen aan.

  Het is de beleving van de geur, smaak en stijl.

  Vraag naar de mogelijkheden voor een totale catering voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst. U kunt hiervoor gebruik maken van het bovenstaande contactformulier of mij bellen, dan maak ik een offerte op maat voor u.

  Cordiali saluti!

  Ruben