Coffee on Wheels Barista Den Bosch

Onze klanten, en wat vinden ze van ons?

vlag-01-1024x29

Coffee-on-Wheels biedt espressobars op locatie. Met all-inclusive koffieservices voor gasten. De espressobars op locatie zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Een fraaie blikvanger op elk event, (privé)feest, opening of beurs.

Een selectie van onze klantenkring: Rabobank, Selexys boekhandel, Microsoft, H&M, WE fashion, LINDA magazine, de Bijenkorf, Audi, van Dijk Mode, Giro d’Italia, Sail Amsterdam, Robeco, Bijenkorf, Simon Lévelt, Siemens, Hotel New York, Hotel Okura, Gemeente Amsterdam, De Olmenhorst, Landgoed Voorlinden & vele bruiloften, privé feesten.

Logos_espressobar__amsterdam
Logos_espressobar__audi
Logos_espressobar__bijenkorf
Logos_espressobar__giro
Logos_espressobar__hm
Logos_espressobar__linda
Logos_espressobar__robeco
Logos_espressobar__microsoft
Logos_espressobar__rabobank
Logos_espressobar__we
Logos_espressobar__siemens
Logos_espressobar__selexyz

Wat onze klanten vinden:

Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

Marcel OlislagersCoffee on Wheels Amsterdam

Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader.

SusanneCoffee on Wheels Den Haag

Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

Bibi SchuursCoffee on Wheels Breda

Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader.

Jan GerssenCoffee on Wheels Rotterdam

De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdiensten waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

Timo van GroeningenCoffee on Wheels Amersfoort