Oosterhout

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Oosterhout | Coffee on Wheels

  Op zoek naar heerlijke koffie voor je evenement of feest, barista Danny uit Oosterhout regelt het graag voor je. Met zijn mobiele koffiebar, een prachtige klassieke Vespa Piaggio, komt Barista Danny graag naar je toe in Oosterhout en omgeving. Zowel voor zakelijke als particuliere evenementen. Op iedere locatie zorgt barista Oosterhout voor mooie koffiemomenten die passen bij jouw evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie tuktuk Oosterhout?

  Als professioneel Barista met veel ervaring maakt Barista Danny de heerlijkste koffies. Op een informele en gastvrije manier ontvangt hij je gasten en zorgt met zijn koffiepiaggio voor extra sfeer en beleving op je evenement in Oosterhout en omgeving.

  Barista Oosterhout kun je inhuren op iedere gewenste locatie, met of zonder stroompunt. Een van de machines werkt op gas waardoor je zelfs in het bos kunt genieten van heerlijke ambachtelijke koffie. Barista Oosterhout heeft verschillende mobiele koffiebars waaronder een Koffie tuktuk, een koffiefiets en een Ape 50 .

  De kwaliteit staat bij Barista Danny altijd voorop. Zowel de kwaliteit van de koffiebonen, de mobiele espressobars, het gastheerschap als natuurlijk het vakmanschap.

  Alleen op deze manier kan hij zorgen voor de mooiste koffies in Oosterhout en de rest van Brabant.

  Barista inhuren in Oosterhout en omgeving

  Wil je mooie ambachtelijke koffie tijdens je evenement in Oosterhout, Danny van Coffee on Wheels zorgt hiervoor op zowel je zakelijke als particuliere evenement. Samen met de opdrachtgever bespreekt Barista Oosterhout hoe hij het ultieme koffiemoment kan creëren voor de gasten met de koffie tuktuk. Dit kan één koffiepunt zijn maar zeker ook meerdere koffiepunten. Op deze manier is Barista Oosterhout in te huren voor ieder evenement, van klein tot groot.

  Een personeelsfeest, opening van een winkel, bruiloft, straatfeest, open dag of een verjaardag. Danny verrast graag je gasten met zijn grote passie koffie!

  Een ding is zeker, als je Barista Oosterhout inhuurt ben je zeker van kwaliteit, sfeer, gastheerschap, kennis en heerlijke ambachtelijke koffie.

  Dus ben je de komende tijd van plan een zakelijk of particulier evenement te organiseren in Oosterhout of omgeving, wil je een Barista inhuren om je gasten te verrassen met heerlijk koffie, neem dan zeker contact op met Barista Danny van Coffee on Wheels.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…