Wijk en Aalburg

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Wijk en Aalburg | Coffee on Wheels Breda

  Heb jij binnenkort een event, beurs, congres, bruiloft, tuinfeest, festival of een ander evenement? Dan wil je daar misschien ook koffie laten serveren door een vakkundige barista. Je kunt een barista eigenlijk op ieder evenement wel neerzetten om jouw bezoekers van lekkere koffie naar keuze te voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor koffie op locatie Wijk en Aalburg. Door een barista in te huren kun je gebruikmaken van hun expertise en iedere bezoeker van jouw evenement van een lekkere kop koffie voorzien, gedurende de hele dag.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  De beste kwaliteit en hoogste service

  Een barista kan bijvoorbeeld koffie serveren vanuit een leuke kar of een echte koffiebar. Met een barista kies je altijd voor de beste kwaliteit en hoogste service. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de beste koffiebonen die ter plekke vers gemaald worden. Op deze manier kunnen jij en jouw gasten de hoogste en beste koffiekwaliteit. Zo kunnen jouw gasten bijvoorbeeld kiezen voor een romige cappuccino, een straffe espresso of toch voor een latte macchiato. Dat is voor een goede barista geen enkel probleem. Een barista maakt namelijk op een professionele wijze precies het kopje koffie waar jij zin in hebt. Hierbij staat hospitality centraal, waardoor ook de beleving onvergetelijk is.

  Wat is een barista precies?

  Ben je benieuwd naar wat een barista nu eigenlijk precies is? Eigenlijk is een barista een echte kunstenaar als het op koffie aankomt en alles wat met koffie te maken heeft. Je kunt een barista dan ook wel een koffiemeester noemen. Van cappuccino tot espresso tot latte macchiato en alle andere soorten koffie, een barista kan je alles over de verschillende smaken koffie vertellen. Daarnaast weet een koffie ook nog eens alles over het proces van hoe koffie gemaakt wordt. Van het verbouwen van de koffieplanten tot het branden van de koffiebonen. Je kunt een barista ook al jouw vragen stellen over koffie zelf, niet alleen over de verschillende soorten koffie. De koffie wordt door een barista ook altijd op een professionele manier gemaakt en geschonken. De barista houdt dan rekening met de verschillende bereidings- en serveertechnieken.

  Een barista inhuren op locatie Wijk en Aalburg

  Als jij een evenement hebt in Wijk en Aalburg maakt het niet uit wat voor evenement het is, jij kunt jouw gasten altijd wel met een lekker kopje koffie verwennen. Of dit nu een bruiloft is of een zakelijk evenement waarbij je graag een goede indruk wilt maken op mogelijke nieuwe klanten. Koffie op locatie Wijk en Aalburg is eigenlijk altijd wel een goed idee. Zelfs als je een festival organiseert en daar koffie wilt laten serveren vanuit een bijpassende Italiaanse Vespa of een koffiebar in Italiaans thema is dat mogelijk.

  Een unieke aanvulling op jouw evenement

  Je kunt dus wel zeggen dat een barista op locatie een unieke aanvulling is op jouw evenement. Een beurs, bruiloft, congres, festival of feest is eigenlijk niet compleet zonder een barista. Daarnaast zijn er veel mensen die erg veel van koffie houden, waardoor je al deze mensen direct blij kunt maken. Zeker als je koffie van de beste kwaliteit koffiebonen is gemaakt en door een gekwalificeerde barista geschonken wordt. Als jij dus een leuke blikvanger op jouw evenement toe wilt voegen die ook gelijk de lekkerste koffie serveert, is een barista inhuren een goed idee.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…