Moerdijk

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Moerdijk | Coffee on Wheels

  Wil je een goed verzorgde koffie catering tijdens je evenement in Moerdijk? Denk dan eens aan het inhuren van een barista. Een gecertificeerde barista van Coffee on Wheels Breda zal als gastheer fungeren, die vol passie de lekkerste cappuccino’s, americano’s en espresso’s bereid. Het inhuren van een barista in Moerdijk ontzorgd je in ieder geval. Dat kan afgevinkt worden op de lijst van punten die je moet regelen. Wij zorgen namelijk voor de koffie, de Barista en de tuktuk om vanuit te serveren. Zo ben je verzekerd van goede koffie op je evenement. Goede koffie is belangrijk ongeacht je evenement. Het zorgt voor inspiratie en het werkt verbindend.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom een barista in Moerdijk inhuren?

  Coffee on Wheels Breda komt naar elke gewenste locatie of dat nu vroeg in de ochtend is of gedurende de dag, wij zorgen ervoor dat je gasten van de lekkerste koffie worden voorzien. Dat kan binnen of buiten, met een of meerdere espressobarretjes, een of meerdere Piaggio’s. Wij kunnen je wensen invullen. Tijdens zakelijke evenementen is dit de ideale gelegenheid om indruk te maken met goede koffie. Een goed kopje koffie maakt je evenement compleet. Daarom schakel je een barista van Coffee on Wheels Breda in voor een koffiecatering in Moerdijk.

  Vakkundige barista’s

  Een barista inhuren in Moerdijk betekent dat je een barista op je evenement hebt die weet waar hij of zij mee bezig is. Ze weten hoe ze de koffie op de juiste manier moeten bereiden. En dat voor elk soort koffie. Dus niet alleen voor een dubbele espresso, maar ook voor een latte macchiatto bijvoorbeeld. Of voor een gewone kop zwarte koffie of een cappuccino. Daarom huur je een barista in van Coffee on Wheels voor je event in Moerdijk. Bovendien zijn onze barista’s vriendelijk en kunnen ze gasten ook ontvangen en adviseren over koffie.

  Hoge kwaliteit koffie

  Niet alleen de barista’s zijn professioneel, ook de koffie zelf is van de beste kwaliteit. We werken daarom samen met Cook&Boon, een lokale brander uit Breda, want met een vaardige barista alleen ben je er nog niet. Wij maken daarom gebruik van koffiebonen van top-kwaliteit die op de juiste manier gebrand worden. Zo kan de lekkerste koffie gemaakt worden. De vaardigheid die onze barista’s in huis hebben dragen hier zeker ook aan bij. Je kunt dus kwaliteitskoffie verwachten wanneer je kiest voor een barista inhuren in Moerdijk. Maar ook als je je evenement in Bergen op Zoom, Roosendaal of Etten-Leur organiseert.

  De look die het afmaakt

  Als klapper op de vuurpijl hebben we prachtige Italiaanse tuktuk’s. Deze kunnen op ieder evenement geplaatst worden. Vanuit onze Piaggio’s serveren de barista’s de lekkerste koffie voor je gasten of bezoekers. De karretjes zijn klein van stuk en wit of cappuccino van kleur. Zo passen ze overal in het decor als een echte eye-catcher. Daarnaast zijn ze ontzettend leuk. Het gaat om Piaggio’s, maar ook onze esperssobars waarbij iedereen de koffie weet terug te vinden. Het draagt bij aan de aankleding van je evenement zonder de aandacht te onttrekken van waar het om gaat.

  Daarom Coffee on Wheels Breda

  Kies je voor een barista inhuren in Moerdijk bij Coffee on Wheels? Wat ons betreft, maak je dan een goede keuze. Je ontzorgt jezelf namelijk en je hebt naast goede koffie ook nog eens een geweldige gastheer die de aanwezigen met een glimlach ontvangt. Daarnaast verzeker je je van koffie van top kwaliteit, wat je gasten ongetwijfeld waarderen. Bovendien zijn onze mensen niet alleen goed in koffiezetten, maar kunnen je vol passie vertellen alles vertellen over koffie. Dat draagt weer bij aan een goede sfeer tijdens je evenement, evenals onze authentieke mobiele tuktuk’s. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…