COW Breda

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Moerdijk | Coffee on Wheels

  Je ontzorgen van de koffie catering voor je evenement in Moerdijk doe je door bij ons een barista in te huren. Een barista inhuren Moerdijk scheelt je in ieder geval een ding op de lijst van punten die je moet regelen. Wij zorgen namelijk voor de koffie, het personeel en een plek om vanuit te serveren. En zo ben je snel en gemakkelijk verzekerd van goede koffie op je evenement. Dat kan belangrijk zijn, afhankelijk van je soort evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Moerdijk inhuren?

  Evenementen die vroeg beginnen of de gehele dag duren zijn bijvoorbeeld erg gebaat bij koffie. Vaak zijn zakelijke evenementen ook een ideale plek om indruk te maken met goede koffie. Of dit nu voor een netwerkborrel is waar potentiële nieuwe collega’s rondlopen of waar je simpelweg de organisatie van het evenement onder je verantwoordelijkheden hebt staan. Een goed kopje koffie kun je evenement, zakelijk of niet, helemaal compleet maken. Daarom schakel je een barista bij ons in voor koffiecatering in Moerdijk.

  Vakkundige barista’s

  Een barista inhuren Moerdijk betekent dat je een barista op je evenement hebt die weet waar hij of zij mee bezig is. Ze weten hoe ze de koffie op de juiste manier moeten branden om deze zo lekker mogelijk te maken. En dat voor elk soort koffie. Dus niet alleen voor een dubbele espresso, maar ook voor een latte macchiatto bijvoorbeeld. Of voor een gewone kop zwarte koffie of een cappuccino. Daarom huur je een barista in van Coffee on Wheels voor je event in Moerdijk. Bovendien zijn onze barista’s vriendelijk en kunnen ze gasten ook ontvangen en adviseren over koffie.

  Hoge kwaliteit koffie

  Niet alleen de barista’s zijn professioneel, ook de koffie zelf is van de beste kwaliteit. Want met een vaardige barista alleen ben je er nog niet. Wij maken gebruik van koffiebonen van top kwaliteit die op de juiste manier gebrand worden. Zo kan de lekkerste koffie ook gemaakt worden. Daar is vaardigheid voor nodig die onze barista’s in huis hebben. Maar de koffiebonen dragen hier ook aan bij. Je kunt dus kwaliteitskoffie verwachten wanneer je kiest voor een barista inhuren in Moerdijk. Maar ook als je je evenement ergens anders organiseert natuurlijk.

  De look die het afmaakt

  Als klapper op de vuurpijl hebben we prachtige, authentieke koffiekarren. Deze kunnen op je evenement geplaatst worden. Vanuit deze koffiekarren serveren de barista’s de koffie voor je gasten of bezoekers. De karretjes zijn klein van stuk en wit van kleur. Zo passen ze overal in het decor zonder af te leiden. Maar ze zijn wel ontzettend leuk. Het gaat om Piaggio’s en Vespa’s. Met zo’n kar of meerdere van zulke karren weet iedereen de koffie terug te vinden. Het draagt bij aan de aankleding van je evenement zonder de aandacht te onttrekken van waar het om gaat.

  Daarom Coffee on Wheels

  Kies je voor een barista inhuren Moerdijk bij Coffee on Wheels? Wat ons betreft maak je dan een goede keuze. Je ontzorgt jezelf namelijk allereerst van de zaken die komen kijken bij de gehele catering van de koffie. En daarnaast verzeker je je van koffie van kwaliteit, wat je gasten ongetwijfeld waarderen. Bovendien zijn onze mensen niet alleen goed in koffiezetten, maar ook vriendelijk naar je gasten toe. Dat draagt weer bij aan je event, evenals onze authentieke mobiele koffiekarren.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…