Bergen op Zoom

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Bergen op Zoom | Coffee on Wheels

  Organiseer je een evenement in Bergen op Zoom en omstreken? Dan ben je bij Coffee on Wheels Breda aan het juiste adres. Wij zorgen voor een barista of meerdere barista’s met een authentieke tuktuk voor op je evenement in Bergen op Zoom. Je kunt bij ons rekenen op kwaliteit, service en uitstraling. Wij hebben hospitality hoog op de agenda staan en daarom huur je een barista in van Coffee on Wheels in Bergen op Zoom.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie als verbinder

  We richten ons op het verzorgen van een goede koffiecatering. Je kunt dan ook van ons verwachten dat we een goed bakje koffie bereiden op je evenement als je onze barista’s inhuurt. Wij maken namelijk gebruik van de beste kwaliteit koffiebonen van onze lokale partner, om de lekkerste koffie te zetten voor jou en jouw gasten of bezoekers. Je hebt uiteraard meer opties dan een ‘gewoon’ kopje koffie. Een dubbele espresso of juist een romige cappuccino is natuurlijk allemaal mogelijk. Of een heerlijke Latte Macchiato Caramel. De kwaliteit is gewaarborgd als je een barista inhuurt van Coffee on Wheels.

  Vakkundige barista’s

  De smaak een kop koffie is, is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van onze koffiebonen. Het heeft ook te maken met de vakkundigheid van de barista. Daarom zijn onze barista’s gecertificeerd. Ze popelen ernaar om dit met jou en je gasten te delen, als daar interesse naar is. Deze passie maakt het extra leuk voor je evenement in Bergen op Zoom. Onze barista’s weten precies hoe ze de perfecte lungo of espresso moeten zetten en weten wat het inhoudt om als gastheer de gasten te verwelkomen.

  Een authentieke mobiele koffiebar

  Om het geheel af te maken, wordt de koffie geserveerd vanuit een mobiele koffiekar. Dit kan een authentieke witte en/of crème kleurig Piaggio zijn die je evenement een leuke extra look geven. De tuktuk’s zijn lekker herkenbaar, een echte eye-catcher. Ze voegen zeker iets toe aan het geheel. Zowel voor jou als voor je gasten. Daarnaast kan je ook kiezen voor espressobar voor de momenten binnen op kantoor of voor onze hybride Ape50. De keuze is aan u. Ook daarom kies je voor een barista van Coffee on Wheels voor je evenement in Bergen op Zoom.

  Klein of groot evenement

  Je kunt de Piaggio inzetten voor ieder evenement, of je nu een groot of een klein evenement organiseert. Met 1 of meerdere tuktuk’s of espressobarren, mocht je evenement groter zijn of je schat de belangstelling voor koffie hoog in. We kunnen ook meerdere barista’s voor je evenement in Bergen op Zoom regelen. Het is maar net wat je nodig hebt of denkt te hebben. Wij hebben een mooi netwerk van barista’s die ingeschakeld kunnen worden om de koffiecatering te verzorgen in Bergen op Zoom, maar ook in Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur of Breda.

  Daarom kies je voor Coffee on Wheels Breda

  Je kiest voor een barista inhuren in Bergen op Zoom op je evenement om mooi alles geregeld te hebben qua koffiecatering. Je hoeft alleen te overleggen hoe veel barista’s en koffiebars je nodig denkt te hebben, de rest regelen wij. Daar krijg je dan een vakkundige barista of meerdere barista’s bij die koffie van goede kwaliteit weten te bereiden en serveren en dat draagt bij tot een leuk aangekleed evenement. Daarmee creëer je een onvergetelijke indruk. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…