COW Breda

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Bergen op Zoom | Coffee on Wheels

  Een evenement op locatie in de buurt van Bergen op Zoom? Wat dacht je van een barista inhuren in Bergen op Zoom. Bij Coffee on Wheels kun je een barista of meerdere barista’s inhuren voor je evenement. Zowel zakelijk als particulier. En dus ook bij Bergen op Zoom. Een barista inhuren Bergen op Zoom ontzorgt je in ieder geval van de koffiecatering van je evenement. Je kunt bij ons rekenen op kwaliteit, service en uitstraling. En daarom kies je voor een barista inhuren Bergen op Zoom bij Coffee on Wheels.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Bergen op Zoom inhuren?

  We richten ons op het leveren van koffie. Je kunt dan ook verwachten dat je goede koffie verzorgt op je evenement als je onze barista’s inhuurt. En dat klopt. Wij maken namelijk gebruik van de beste kwaliteit koffiebonen om de lekkerste koffie te kunnen zetten voor jou en jouw gasten of bezoekers. Je hebt natuurlijk meer opties dan een gewoon kopje koffie. Een dubbele espresso of juist een luxe cappuccino met melk is natuurlijk allemaal mogelijk. De kwaliteit van onze koffie zit in alle koffie die wij serveren als je een barista inhuurt van Coffee on Wheels.

  Vakkundige barista’s

  Maar hoe smakelijk een kop koffie is, is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van onze koffiebonen. Dat heeft ook te maken met hoe de koffie gezet wordt. Daarom weten onze barista’s alles over het brandingsproces. Dit kunnen ze ook nog met jou en je gasten delen als daar interesse naar is. Extra leuk voor je evenement in Bergen op Zoom dus. Onze barista’s weten precies hoe ze de perfecte lungo of latte macchiatto moeten zetten. Er is geen enkele koffie die onze barista’s niet voor je klaar kunnen maken. En dat doen ze ook nog op de juiste manier natuurlijk.

  Een authentieke koffiebar

  Om het geheel af te maken, wordt de koffie geserveerd vanuit een mobiele koffiekar. Dit zijn authentieke witte karren die je evenement een leuke extra look geven. Het zijn Piaggio’s en Vespa’s. Ze zijn lekker herkenbaar, maar staan ook niet in de weg. Als het gaat om formaat niet en uitstraling niet. Want hoe leuk ze er ook uitzien, ze nemen de aandacht niet weg van de rest van je evenement. Ze voegen vooral iets toe aan het geheel. Zowel voor jou als voor je gasten. Ook daarom kies je voor een barista inhuren Bergen op Zoom.

  Klein of groot evenement

  Je kunt een mobiele koffiekar inzetten voor je evenement als je weinig koffiedrinkers hebt of een klein evenement. Bijvoorbeeld als het vooral een borrel is en het te laat wordt voor koffie voor het grootste deel van de mensen. Als je evenement groter is of je het belangstelling voor koffie hoog inschat, kun je meerdere koffiekarren inzetten. We kunnen ook meerdere barista’s voor je event in Bergen op Zoom regelen. Het is maar net wat je nodig hebt of denkt te hebben. Wij kunnen vanuit het gehele land barista’s inschakelen.

  Daarom kies je voor ons

  Je kiest voor een barista inhuren Bergen op Zoom voor je evenement om in één keer klaar te zijn met je koffiecatering. Je hoeft alleen te overleggen hoe veel barista’s en koffiebars je nodig denkt te hebben, de rest regelen wij. Daar krijg je dan een vakkundige barista of meerdere barista’s voor die koffie van goede kwaliteit weten te serveren en ook nog een extra leuk aangekleed evenement. Dat blijft je gasten zeker bij.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…