Etten-Leur

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Etten-Leur | Coffee on Wheels

  Maak ieder evenement compleet door een barista in te huren. Kies bijvoorbeeld voor een barista inhuren Etten-Leur. Dan weet je in ieder geval dat je evenement voorzien is van goede koffie. Want dat is waar wij voor staan. Wij bieden niet alleen goede koffie, maar ook een vriendelijke barista met verstand van zaken en een mooie kar voor op je evenement voor de uitstraling. Ben jij in Etten-Leur op zoek naar zo’n combinatie? Kies dan voor een barista inhuren Etten-Leur bij Coffee on Wheels.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Etten-Leur inhuren?

  Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert. Een barista inhuren Etten-Leur kan bijvoorbeeld evengoed voor een zakelijke netwerkborrel als voor een babyshower. Wij kunnen zowel buiten als binnen onze mobiele koffiekar opzetten. Buitenvieringen zijn dus ook geen probleem. Wil je meerdere koffiepunten en barista’s op je evenement? Dat kunnen wij ook voor je regelen. We hebben namelijk meerdere mobiele koffiekarren en werken vanuit verschillende locaties in Nederland. Vraag dus vooral om meer barista’s als je een groot evenement organiseert, zo heb je op meerdere plekken een koffiegelegenheid voor je evenement

  Zakelijk of particulier

  Een barista inhuren Etten-Leur kun je doen voor grote evenementen waar een zakelijke reden voor is, maar ook voor kleinere en persoonlijkere vieringen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een barista voor je verjaardag in te huren om koffie te verzorgen voor jou en je vrienden of familie. Dat kan ook gewoon voor in je tuin zijn. Voor ieder evenement, klein of groot, zakelijk of particulier, kun je dus een barista inhuren in Etten-Leur. En daar krijg je dan service, koffie en een barista voor. Daarom kies je voor onze service.

  Kwaliteit van koffie

  We zorgen voor koffie op evenementen, daar schakel je ons voor in. Dat betekent dat de kwaliteit van zowel de koffie als de service voor ons belangrijk is. We werken daarom met kwaliteit koffiebonen. Zo zorgen we ervoor dat jouw gasten of bezoekers genieten van een goede kop koffie. Of dat nu een espresso, cappuccino of weer iets anders is. Wij verkopen natuurlijk in essentie koffie. En die koffie moet goed zijn. Daar kun je bij ons op vertrouwen. Maar goede koffie krijg je natuurlijk niet alleen met de juiste kwaliteit bonen.

  Kwaliteit van personeel

  Ook de barista’s dragen daaraan bij. Zij weten alles over de koffie. Dat begint al bij het op de juiste manier zetten van de verschillende soorten koffie. Maar ook het serveren van de verschillende koffies hoort daarbij. De kennis die onze barista’s hebben over de koffie kunnen zij ook delen met je gasten. Bijvoorbeeld om hen te adviseren over een lekker kopje koffie dat past bij hun wensen. En dat brengt ook een stukje gastvrijheid mee. Dat draagt weer bij aan je evenement.

  De mobiele koffiekarren

  Tot slot hebben wij authentieke mobiele koffiekarren. Deze zijn allemaal wit, zodat ze de aandacht niet van het decor van je evenement af zullen leiden. Wel zijn het  Vespa’s die dus een bepaalde authentieke look hebben. Zo is het de perfecte middenweg tussen een extra touch aan de uitstraling van je evenement en het passen bij iedere aankleding zonder uit de toon te vallen. Daarom krijg je met een barista inhuren Etten-Leur niet alleen kwaliteitskoffie, geserveerd door vriendelijke vakmensen, maar ook een leuke look voor bij je evenement.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…