Roosendaal

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista inhuren Roosendaal | Coffee on Wheels

  Organiseer je een feestje of evenement in Roosendaal? Wat dacht je van een barista inhuren in Roosendaal? Wij verzorgen dan de koffie op je evenement. Wij leveren koffie van kwaliteit, een vakkundige barista en een mooie koffiekar. Wat voor evenement je ook hebt. Of dat nu binnen is of buiten. Groot of klein. Zakelijk of particulier. Voor ieder feestje of evenement is er dus een mogelijkheid voor een barista inhuren in Roosendaal. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen om het voor elkaar te krijgen. Zo maak je je feestje helemaal af.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom Barista Roosendaal inhuren?

  Of je nu een zakelijk evenement aan het organiseren bent of gewoon je verjaardag wil vieren, een barista inhuren bij ons kan voor ieder soort evenement. Voor beurzen kun je bijvoorbeeld kiezen voor meerdere barista’s inhuren. Maar ook als je een kleiner zakelijk evenement organiseert, staan wij voor je klaar in Roosendaal. Of als je een verjaardag of jubileum wilt vieren. Gewoon met vrienden of familie bijvoorbeeld. Hoe dan ook kun je bij Coffee on Wheels een barista inhuren in Roosendaal.

  Extraatje op je evenement

  Als je je nog afvraagt waarom je bij ons een barista zou moeten inhuren voor je evenement in Roosendaal, kunnen we dat simpel beantwoorden. We leveren koffie van kwaliteit, de barista’s serveren de koffie op een professionele en vriendelijke manier en we hebben een mooie mobiele koffiekar. Onze Piaggio’s zijn wit van kleur. Hoe dan ook hebben ze een authentieke uitstraling die op ieder evenement tot hun recht komen. Ze voegen een extra iets toe aan het decor, zonder af te leiden van het geheel van het evenement.

  Kwaliteitskoffie

  Dat de koffie smakelijk is, is wel zo prettig. We gebruiken dan ook koffiebonen van de beste kwaliteit. Daarmee kunnen we goede koffie verzekeren wanneer je kiest voor een barista inhuren Roosendaal. Onze barista’s kunnen alle soorten koffie zetten. Dus voor iedereen is er koffie naar smaak. En deze koffie wordt natuurlijk op de juiste manier gezet. Daarmee wordt dus koffie van kwaliteit geleverd. En dat draagt bij aan het succes van je evenement.

  Vakkundige barista

  De barista’s zijn daarnaast ook vriendelijk en professioneel. Ze kunnen bijvoorbeeld ook nog je bezoekers ontvangen tijdens je evenement in Roosendaal. En ze zijn er natuurlijk ook om een praatje te maken met je gasten. Zonder barista’s geen koffie. Het gaat om vakmensen die weten hoe ze precies het juiste kopje koffie moeten zetten met de juiste verhoudingen en hoe ze dit moeten serveren. En daarnaast weten ze je gasten ook nog te adviseren als ze daar behoefte aan hebben.

  Daarom kies je voor ons

  Redenen genoeg dus om een barista in te huren voor je evenement in Roosendaal bij Coffee on Wheels. Lekkere koffie, geserveerd op vriendelijke en vakkundige manier en een extra aankleding voor je evenement met een mobiele koffiekar. Als je meerdere koffiepunten nodig hebt, is dit ook geen probleem. We hebben namelijk meerdere koffiekarren die we in kunnen zetten en ook meerdere barista’s als dat nodig is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken voor een barista inhuren in Roosendaal.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…