COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Koffiecatering met een koffiefiets in Rotterdam

  Bij Coffee on Wheels Rotterdam voorzien we dagelijks de leukste evenementen van koffiecatering op locatie. Dit doen we vanuit verschillende voertuigen, barren, maar ook vanuit onze koffiefiets. Onze koffiefiets in Rotterdam brengt de heerlijke aroma’s en vakmanschap van ambachtelijke koffie recht naar jou toe. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft, of gewoon een informeel event organiseert, onze koffiefiets voegt een vleugje gezelligheid en kwaliteit toe aan elke gelegenheid.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een gezellige en smaakvolle toevoeging aan je evenement

  De kwaliteit van de koffie staat altijd op de eerste plaats. Maar daarnaast zijn we enorm trots op onze Piaggio’s, barren en koffiefiets. Dit zijn ware blikvangers die een unieke sfeer uitstralen, iets wat je niet snel elders zult vinden. Onze koffiefietsen weten de aandacht van de gasten te trekken. Onze koffiefietsen zijn erg populair in de regio Rotterdam, maar we rijden net zo gemakkelijk naar andere delen van Nederland.

  Heerlijke koffie op je evenement

  Onze koffie onderscheidt zich door het gebruik van de beste koffiemelanges uit een ambachtelijke koffiebranderij, samengesteld op basis van de voorkeuren van onze gasten. Onze koffiebonen worden altijd versgemalen. We geloven dat koffie op zijn best is wanneer het zowel vers gebrand als gemalen is. Naast koffie bieden we de gasten een uitgebreide selectie biologische thee en warme chocolademelk. En voor wie iets lekkers erbij wenst, zijn er verschillende opties, waaronder heerlijke Italiaanse lekkernijen of hartige worstenbroodjes.

  Gastvrije barista’s

  Het zijn onze barista’s die de totale ervaring compleet maken. Deze gastvrije vakmensen delen een passie voor hun vak en staan altijd klaar om je gasten te adviseren. Of het nu een krachtige espresso betreft, juist een latte of een cappuccino, onze barista’s zorgen ervoor dat elk kopje perfect wordt bereid. Bovendien zijn ze uitstekend inzetbaar om je gasten warm te verwelkomen.

  Complete koffie catering

  Neem contact met ons op, en we bespreken graag alle wensen. Waar vindt het evenement plaats? Is het binnen of buiten? Hoeveel gasten verwacht je? Hoeveel koffiefietsen heb je nodig? Overweeg je naast koffie ook andere cateringdiensten? Op basis van deze informatie ontvang je een gedetailleerde offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan achteraf.

  Wil je meer weten? Bel of mail ons. We denken graag met je mee over de invulling van je bijeenkomst.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…