COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista Koffie Drive Thru Rotterdam | Coffee on Wheels Rotterdam

  Coffee on Wheels Rotterdam is specialist in drive thru events. Op verzoek kunnen we naast koffie veel meer voor je organiseren in de buitenlucht. Dus ook die aangeklede lunch of borrel. Onze mobiele koffiepiaggio’s voegen beslist iets toe. Ze zien er hip uit. En zijn zeker in deze onzekere tijd van corona ideaal om je gasten tóch nog een horeca-ervaring te geven. Zeker omdat we geen stroomaansluiting nodig hebben, zijn de mogelijkheden qua grootte en locatie vrijwel onbeperkt.

  We komen overal …

  In het bos, op het strand, op bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen én in woonstraten. Bij:

  • Een bijeenkomst in de openlucht
  • Eindejaars evenementen
  • Personeelsbijeenkomsten
  • Bruiloften
  • Uitvaarten
  • Ontvangsten van relaties

  … en denken graag mee over de verdere invulling

  Wil je niet alleen warme dranken op je drive thru event, maar meer? Een aangeklede lunch bijvoorbeeld, met drankjes en/of bubbels? Bespreek je wensen in een vrijblijvend gesprek. We kunnen je drive thru van A tot Z verzorgen. Inclusief de aankleding. Uiteraard altijd volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Barista’s met kennis van koffie

  De barista van Coffee on Wheels Rotterdam is veel meer dan iemand die koffie schenkt. Je krijgt een échte gastheer cadeau. Opgeleid in ‘service with a smile’ en de nieuwste koffietechnieken. Met maar één doel: het perfecte kopje koffie serveren voor je gasten. En altijd in voor een praatje.

  Koffie van topkwaliteit

  Onze klanten zeggen allemaal hetzelfde: die koffie is bizar lekker! Dat komt omdat we onze eigen koffiemelanges laten branden in een ambachtelijke koffiebranderij. Gebaseerd op de bonen die onze klanten het meest waarderen. Die bonen malen we pas als we op locatie zijn. En dat ruik en proef je meteen!

  Kwaliteit betekent voor ons ook duurzaamheid. Daarom zijn onze bekers volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  Iets lekkers erbij, zoals Cannoli of Biscotti, gebak, koeken of een worstenbroodje? We leggen je graag alle opties voor.

  De koffiekar maakt het af

  De finishing touch voor je drive thru in Rotterdam en omgeving is natuurlijk wel de mobiele espressobar. De klassieke koffiepiaggio’s, airstream koffiecaravan, hippe koffietruck of stoere oldtimer aanhangwagen zijn authentieke blikvangers. Een fraaie toevoeging aan je drive thru. Zonder alle aandacht op te eisen. Ze zijn mobiel, niet al te groot en kunnen overal komen. Kortom: drie redenen om Coffee on Wheels Rotterdam in te schakelen. Professionele barista’s, kwaliteitskoffie én een mooie finishing touch.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…