Zwijndrecht

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren Zwijndrecht | Coffee on Wheels Rotterdam

  Eigenlijk is het zetten van koffie een ware kunstvorm die je door een koffiemeester zou moeten laten doen. Bij koffie geldt de regel dat hoe beter de kop koffie gezet is, hoe lekkerder deze zal smaken. Dit geldt voor iedere kop koffie, van latte’s tot cappuccino’s tot cortado’s. Door een barista/ koffie op locatie Zwijndrecht in te huren maak jij van de koffiebeleving van jouw gasten een ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten. Hierdoor laat jij gegarandeerd een goede indruk achter. Daarnaast maakt een barista op locatie het decor van het evenement vaak compleet af en zorg je er ook direct voor dat jouw gasten van een lekkere kop koffie kunnen genieten wanneer zij maar willen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een kop koffie van de meest hoogwaardige kwaliteit

  Met een professionele barista op locatie Zwijndrecht genieten zowel jij als jouw gasten keer op keer van een goede kop koffie. Koffie wordt in ons land de hele dag door gedronken, van ’s ochtends vroeg tot nog een laatste bakkie in de avond. Hierdoor kan een barista de hele dag door wel koffie serveren aan jouw bezoekers. De kwaliteit van deze koffie is altijd zo hoog mogelijk. Daarnaast wordt de koffie zeer vakkundig bereid en geserveerd. Een barista op locatie weet precies hoe alle verschillende smaken het beste gezet moeten worden. Hierdoor maakt het niet uit wat voor kop koffie jouw gasten bestellen, een barista heeft alle kennis in huis.

  Voordelen van koffie op locatie

  Naast dat een barista natuurlijk weet hoe iedere kop koffie op de best mogelijke manier gemaakt kan worden, zijn er nog meer voordelen verbonden aan koffie op locatie. Zo kan een barista door alle kennis die hij of zij in huis heeft veel vertellen over de verschillende soorten koffie. Zo kan de barista vertellen wat de herkomst is van de soort koffie, hoe deze het best gemaakt kan worden en welke ingrediënten er allemaal voor nodig zijn. Dit is vaak erg leuk en interessant om naar te luisteren, want normaal gesproken denk je waarschijnlijk niet zoveel na over het kopje koffie dat je drinkt. Van het aanplanten van de planten, tot het oogsten van de bonen, tot het branden en het malen van de koffiebonen, er is een heel proces dat doorlopen wordt voordat jij uiteindelijk jouw kopje koffie in handen hebt. Heb jij de koffie tijdens het verhaal opgedronken? Dan kun je natuurlijk gewoon weer om een nieuwe vragen.

  Een unieke aanvulling

  Door alle kennis die een barista in huis heeft, is een barista een unieke aanvulling op ieder evenement. Van bruiloft tot beurs tot congres tot feest, eigenlijk is een evenement niet compleet zonder een barista op locatie. Je kunt een barista neerzetten in een leuke koffiebar die mooi past bij het decor van het evenement. Op deze manier is een barista niet alleen erg fijn om te hebben, want wie houdt er nu niet van een kopje koffie, maar past een barista ook gelijk mooi in het decor. Je kunt zelf bepalen waar de barista uiteindelijk gaat staan, als de ingrediënten voor de koffie maar aanwezig zijn, samen met natuurlijk een koffiemachine. Als jij dus een mooie blikvanger toe wilt voegen op jouw evenement die ook gelijk jouw gasten voorziet van de lekkerste koffie, is een barista op locatie inhuren zeker een goede keuze.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…