Vlaardingen – Schiedam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista nodig in Vlaardingen of Schiedam?

  Op zoek naar een barista voor je evenement in Vlaardingen of Schiedam? Die hebben we voor je! Coffee on Wheels Rotterdam komt naar elke gewenste locatie om je gasten van de lekkerste koffie te voorzien. Binnen of buiten, met een of meerdere espressobarretjes: vertel ons je wensen en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie is meer dan een warme drank

  Elk bakje koffie verdient aandacht. Koffie zorgt voor inspiratie, verbindt mensen. Laat relaties ontstaan en zet aan tot netwerken. We leveren complete, mobiele espressobarretjes inclusief ervaren barista en ingrediënten voor een espresso of latte van topkwaliteit. Zo weet je tenminste zeker dat je gasten kunnen genieten van de allerlekkerste (specialiteiten)koffies. Sowieso ben je bij ons altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit. Hoe groot of klein het event ook is.

  In een sfeervolle setting

  Een karakteristieke piaggio voegt absoluut iets bijzonders toe aan je evenement. Inmiddels hebben we een hele verzameling staan van vintage modellen. Inclusief de unieke Silverline stream caravan. In combi met de gezellige gastheer die erachter staat, maakt zo’n mobiele espressobar de koffiebeleving dus compleet. Kies zelf maar welk model het beste bij de setting past.   

  Smaakvolle koffiemelanges

  Het begint al bij de koffiebonen. Na jarenlang testen op aroma en smaak werken we nu met eigen koffiemelanges die in een ambachtelijke koffiebranderij worden gebrand. Gebaseerd op wat onze gasten het meest waarderen. De koffiebonen worden daarnaast gemalen waar je bij staat. In de piaggio, op je evenement of feest. Want koffie is op z’n best als het vers gebrand én gemalen is. Naast koffie hebben je gasten natuurlijk ruime keus uit een assortiment biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Kies dan voor een Italiaanse lekkernij of worstenbroodjes. Opties genoeg.

  Over duurzaamheid hoef je je geen zorgen te maken. Onze bekers zijn volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  Gastvrije barista’s

  Alleen de beste vakmensen mogen voor ons werken. Gepassioneerde barista’s met maar één drive: voor hun gasten een persoonlijke beleving neerzetten. Je mag je pas barista noemen als je een speciale opleiding hebt gedaan. Daarin leren ze hoe ze de perfecte espresso of cappuccino moeten maken. En niet onbelangrijk: moeten serveren. Naast koffiespecialist zijn onze barista’s bovendien fantastische gastheren. Vraag ze maar eens naar het proces van koffie maken. Of hoe je het melkschuim zo luchtig krijgt.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…