COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Op zoek naar een barista in Spijkenisse of Hoogvliet?

  Geef jij een evenement of feest in omgeving van Spijkenisse en Hoogvliet? Vergeet dan de koffie niet. Het zou jammer zijn als je alles tot in de puntjes hebt geregeld, en je gasten hun espresso uit de automaat moeten halen. Als je Coffee on Wheels Rotterdam inhuurt, hoef je je daar tenminste geen zorgen over te maken. Onze mobiele espressobarretjes komen net zo makkelijk naar Spijkenisse of Hoogvliet. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Zie de barista als een gastheer

  De ervaren barista’s maken niet alleen buitengewoon goede koffie, maar zijn bovenal echte gastheren. Ze verwelkomen je gasten met een glimlach en staan altijd klaar voor een praatje en een persoonlijk advies. Of het nu om een straffe espresso gaat… Of toch liever een latte met een dubbele shot én een scheutje caramelsiroop. Bespreek hoe je je koffie het liefste drinkt en zij zorgen dat ie perfect wordt bereid. Qua aroma en smaak proef je echt het verschil!

  Altijd de beste koffie

  Het geheim van onze koffie zit in de bonen. We laten onze eigen koffiemelanges branden in een ambachtelijke koffiebranderij. Inmiddels weten we namelijk wel welke koffiebonen het meest favoriet zijn. Een ander belangrijk detail: de koffiebonen worden pas tijdens je evenement gemalen. En dat ruik en proef je direct. Uiteraard hebben je gasten nog keus uit enkele mooie biologische theesoorten en warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Vraag naar de opties. Van Italiaanse koekjes tot bijvoorbeeld Brabantse worstenbroodjes.

  Goed om te weten, de bekers die we gebruiken zijn houtvrij en gemaakt van grondstoffen die overblijven bij de productie van suiker. Dat betekent dat ze 100% composteerbaar zijn en voldoen aan de zware EN13432 normering.

  Bijzondere setting

  Niemand kan tippen aan een koffie halen bij een barista die hem voor je ogen vers bereidt vanuit een unieke piaggio. De mobiele espressobarretjes van Coffee on Wheels Rotterdam zien er zó uitnodigend uit, dat je gasten het echt niet bij dat ene bakkie laten. Je hebt keus uit een aantal unieke vintage modellen. Zoals een Vespa piaggio, of een hippe brandweer aanhanger. Samen vinden we er vast en zeker eentje die goed past bij de sfeer en uitstraling van je evenement.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…