COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista gezocht in Ridderkerk?

  Op zoek naar een barista in Ridderkerk die jouw evenement nét dat beetje extra geeft door  de beste koffie en service? Dan ben je bij Coffee on Wheels Rotterdam aan het juiste adres. Hier in Ridderkerk zijn we al jaren graag geziene gasten op uiteenlopende evenementen. Van zakelijke borrels en beurzen tot verjaardagsfeesten en foodfestivals. Waar we ook zijn: ons doel is voor jou en je gasten een ultieme koffiebeleving neer te zetten.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Kwaliteit tot in de kleinste details

  Wanneer we zeggen dat we de beste koffie serveren, moeten we dat natuurlijk wél waarmaken. Daarom gebruiken we exclusieve koffiemelanges voor onze koffie. En dat ruik én proef je overal aan af. Minstens even zo goed zijn we in het neerzetten van een bijzondere ervaring. Onze barista’s vinden het fantastisch om je gasten met een glimlach en een praatje van koffie te voorzien. Precies zoals je gasten het lekkerst vinden.

  Professionele barista’s

  Coffee on Wheels Rotterdam werkt ook in Ridderkerk alleen samen met ervaren barista’s. Vakspecialisten die zijn opgeleid in het bereiden van een perfecte espresso of andere koffiespecialiteit. Liever een ‘gewone’ koffie? Geen probleem. Maar dat wordt dan wel de lekkerste die je in tijden hebt gedronken. En misschien wel de gezelligste. De mobiele espressobar brengt mensen namelijk samen en zorgt voor verbinding. Of dat nu binnen tijdens een zakelijke beurs is, of buiten tijdens een foodtruck festival.

  Buitengewone koffie

  In een ambachtelijke koffiebranderij laten we onze eigen koffiemelanges branden. Op basis van de bonen die het meest in de smaak vallen bij onze klanten. De vers gebrande koffiebonen worden bovendien pas tijdens je event gemalen. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving. Natuurlijk bieden we daarnaast een mooie variatie aan biologische thee en warme chocolademelk. In stijl een Italiaanse lekkernij erbij? Dat kan altijd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Over duurzaamheid hoef je geen zorgen te maken. Onze bekers zijn volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  Ultieme setting

  Bij een ultieme barista ervaring hoort natuurlijk een hippe mobiele espressobar. Zo’n tuk-tuk die komt voorrijden en binnen vijf minuten alles in werking heeft. Voorzien van de modernste apparatuur om direct de lekkerste specialiteitenkoffies te bereiden. Je hebt de keus uit diverse bijzondere modellen. Zoals de klassieke Vespa piaggio, koffiefiets en koffiedriewieler. Of toch liever de Silverline stream caravan? Bepaal zelf welk model het beste past, dan zorgen wij dat de rest professioneel wordt geregeld.

  Actueel

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aanCOW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…