Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren Gouda | Coffee on Wheels Rotterdam

  Heb jij binnenkort een feestje of een evenement en wil jij jouw gasten van een lekkere kop koffie kunnen voorzien? Dan kun je ervoor kiezen om een barista op locatie Gouda in te huren. Met een barista op locatie genieten jouw gasten iedere keer weer van een echt geluksmomentje en een lekkere kop koffie. Je deelt koffie op een aantrekkelijke manier uit, op een locatie in Gouda waar jij maar wilt. Dit kan een beurs zijn, een congres, een jubileumfeest, een personeelsfeest en nog veel meer. Je kunt een barista op locatie bijvoorbeeld in een mooie koffiekar neerzetten of in een speciale bar die speciaal ingericht is voor het serveren van koffie. Hierdoor kleed jij het decor van jouw event ook gelijk op een leuke manier aan!

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie op locatie voor ieder denkbaar evenement

  Eigenlijk kun je koffie op locatie in Gouda op ieder denkbaar evenement inhuren. Zo kun je koffie op locatie serveren bij een groot of juist een klein evenement, een formeel of juist een informeel evenement en zelfs voor kleine, zakelijke bijeenkomsten. Je kunt een barista op locatie bijvoorbeeld voor een beurs, een branding, een netwerkborrel of een meeting inhuren. Als je ervoor kiest om koffie op locatie te serveren zal er samen met de opdrachtgever worden afgesproken hoe de koffie geserveerd zal worden, welke koffie er geserveerd zal worden en welke informatie er allemaal gegeven zal worden. Hierdoor heeft iedere gast een onvergetelijke ervaring en zullen ze jouw bedrijf niet snel vergeten.

  De voordelen van een barista op locatie

  Veel mensen starten de dag met een lekkere kop koffie, drinken een kopje koffie tijdens de lunch of drinken een kopje koffie in de middag om wat extra energie te krijgen. Koffie wordt dus eigenlijk de hele dag door gedronken. Hierdoor kun je een barista op locatie Gouda eigenlijk de hele dag wel inzetten. Je kunt er zelfs voor kiezen om een barista op locatie voor meerdere dagen in te huren. Dit komt doordat koffie een belangrijk onderdeel is van ieder evenement, omdat er de hele dag door wel iemand op zoek is naar een lekker kopje koffie. Door voor een barista te kiezen zorg je de hele dag door dat jouw gasten een lekkere bak koffie kunnen drinken, welke soort koffie dit ook is. Van een cappuccino of espresso tot een flat white.

  Veel verstand van koffie

  Een barista is altijd getraind in alles wat met koffie te maken heeft. Hierdoor is een barista zeer vakkundig en weet hij of zij alles over koffie te vertellen, hoe een bepaalde kop koffie gezet moet worden en hoe koffie mooi geserveerd kan worden. Zo kan een barista bijvoorbeeld vertellen over het brandingsproces van de koffiebonen, wat het verschil is tussen alle verschillende soorten koffie en hoe je een bepaald vormpje kunt maken in het koffieschuim. Dankzij deze kennis wordt iedere kopje koffie tot in de perfectie gezet en kan een barista gasten ook gelijk wat interessante weetjes vertellen.

  Een warm welkom voor jouw gasten

  Met een lekkere kop koffie zorg je letterlijk voor een warm welkom voor jouw gasten. Een barista is daarnaast ook altijd bezig met hospitality. Hierdoor wordt er altijd in oplossingen en gastvrijheid gedacht. Een barista is dan ook niet alleen een expert op het gebied van koffie maar bovendien een goede gastheer of gastvrouw.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…