Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Nogmaals bedankt voor jullie geweldige service en koffie van de week. Alleen maar complimenten van iedereen en mooie keuzes en goede koffie en thee. Een vriendelijke en bekwame barista, en de omgebouwde Piaggo maakte het plaatje en de koffie perfect. Ik zal jullie zeker aanraden. TOT MAAS

  Maas Theater en DansRotterdam

  Enorm genoten van de barista en de koffie tijdens ons event. Goede sfeer, veel gelachen en overheerlijke koffie, cannoli's en croissants.
  Ook de aanvraag, tussentijds contact en afspraken gingen super. Coffee on Wheels heeft zelfs een proefpakket cannoli's afgegeven toen we twijfelde om deze bij het arrangement te hebben. Dikke aanrader!

  Marketing VNABRotterdam

  Barista inhuren Gorinchem | Coffee on Wheels Rotterdam

  Organiseer jij binnenkort een belangrijk evenement, zoals een bruiloft, festival, congres, beurs, jubileumfeest of zelfs een tuinfeest? Wat voor evenement je ook organiseert, een lekkere kop koffie kan eigenlijk niet ontbreken. En hoe leuk is het om koffie op locatie Gorinchem te laten serveren door een vakkundige barista? Eigenlijk kan een barista op ieder denkbaar evenement wel ingezet worden. Met een barista op locatie zorg je ervoor dat jouw gasten altijd toegang hebben tot een lekkere kop koffie naar keuze, de hele dag door.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Goede service en hoogwaardige kwaliteit

  Je kunt een barista op locatie bijvoorbeeld inzetten in een speciale koffiebar of in een leuke kar waaruit koffie geserveerd kan worden. Als je kiest voor een barista, dan kies je altijd voor goede service en hoogwaardige koffie. Zo zijn de koffiebonen bijvoorbeeld van de beste kwaliteit en worden deze op locatie ver gemaald. Hierdoor genieten jouw gasten keer op keer weer van een onvergetelijke kop koffie. Daarnaast geef jij jouw gasten de mogelijkheid om nieuwe koffiesmaken uit te proberen, zoals bijvoorbeeld een straffe espresso, een lekkere latte macchiato of een heerlijke cappuccino. Voor een goede barista is het geen probleem om op een professionele manier verschillende soorten koffie te zetten. De gast staat hierbij altijd centraal en wordt op de best mogelijke wijze geholpen.

  De werkzaamheden van een barista

  Misschien weet je nog niet precies wat een barista nu allemaal doet. Een barista is eigenlijk een kunstenaar op het gebied van koffie. Dit is dan ook de reden dat een barista vaak een koffiemeester genoemd wordt. Geen koffie is te gek voor een barista, waardoor er met gemak een latte macchiato, espresso of cortado gemaakt kan worden. Naast dat koffiezetten tot de werkzaamheden van een barista behoren, weet een barista ook veel te vertellen over koffie. Zo kan een barista je precies vertellen hoe koffie gemaakt wordt, vanaf het verbouwen van de plant tot het branden van de bonen, waardoor jij al jouw koffie gerelateerde vragen aan een barista kunt vragen. De koffie wordt door een barista altijd professioneel gemaakt en geschonken. Hierbij wordt er rekening gehouden met de verschillende serveertechnieken en bereidingswijzen.

  Koffie op locatie Gorinchem

  Het maakt niet uit wat voor evenement jij organiseert om koffie op locatie Gorinchem in te huren. Gasten van jouw evenement zijn de hele dag door wel in voor een lekkere kop koffie, waardoor koffie op locatie een goede aanvulling is op een evenement. Dit evenement kan een bruiloft zijn, een zakelijk evenement waar potentiële klanten of afkomen of gewoon een kleine borrel met stakeholders. Zelfs bij een festival zal koffie op locatie goed in de smaak vallen. Je kunt er dan voor kiezen om de koffie vanuit een leuke bar te serveren, compleet in thema van het festival. Hierdoor is de barista op locatie ook gelijk een mooie toevoeging die perfect aansluit bij het decor.

  Geef jouw evenement een unieke touch

  Een barista op locatie is dus eigenlijk altijd wel een goede aanvulling op een evenement. Daarnaast geef jij met een barista op locatie ook een unieke touch aan het evenement. Zo geef jij jouw gasten als het ware een cadeautje, namelijk een lekkere kop koffie naar keuze. Hierdoor creëer je een aangename omgeving voor jouw gasten en zorg je er ook gelijk voor dat gasten of collega’s je niet snel zullen vergeten. Verder zorgt een barista op locatie ervoor dat jij de kans hebt om een gesprekje aan te gaan met de gasten van jouw evenement. De gasten moeten namelijk vaak even een momentje wachten voordat de koffie door de barista gezet is. Dit momentje is een handig aanknopingspunt om de bezoeker te bedanken voor zijn of haar komst of om even over het bedrijf te praten om een goede indruk achter te laten.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…