COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren Dordrecht | Coffee on Wheels Rotterdam

  Wil jij graag van het standaard kopje koffie een ware beleving maken? Dan kun je ervoor kiezen om een barista op locatie Dordrecht in te huren! Met een barista op locatie haal je alles uit jouw beursstand, congres, jubileumfeest of ander evenement. Zo zorg je er met een barista op locatie voor dat iedere bezoeker, gast of potentiële klant een lekker kopje koffie aangeboden krijgt. Hierdoor zorg je voor een warm welkom en kun je ook gelijk een gesprekje aanknopen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom kiezen voor een barista op locatie?

  Misschien heb je al vaker een barista of koffie op locatie ingehuurd, bijvoorbeeld tijdens een speciaal evenement of tijdens een personeelsfeest. Een barista op locatie kan op vrijwel ieder denkbaar event ingezet worden. Een barista is een echte meester op het gebied van koffie. De naam ‘barista’ komt uit Italië en betekent eigenlijk nog veel meer dan dat. Zo serveert een barista niet alleen overheerlijke koffie, maar is een barista ook direct gastheer/ gastvrouw of barmanager. Dit is dan ook de reden dat een barista op locatie Dordrecht inhuren steeds populairder wordt.

  De voordelen van koffie op locatie

  Koffie op locatie aanbieden brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geniet je van koffie op locatie altijd voor een heerlijke geur die veel bezoekers aantrekt. Voornamelijk op een beurs of congres is dit echt een pluspunt, omdat jouw stand al gelijk meer traffic zal krijgen. Iedereen kan een goede kop koffie wel waarderen, zeker als diegene nog een drukke beursdag heeft. Nog een voordeel van koffie op locatie is dat een barista een echte gastheer of gastvrouw is. Iedereen krijgt met een lach op het gezicht een lekker kopje koffie aangeboden. Hierdoor kunnen bezoekers ook gelijk naar de juiste persoon doorverwezen worden of mensen die langslopen worden aangesproken om een lekker kopje koffie te komen drinken. Dit resulteert in nog meer bezoekers en tevreden gasten.

  Voor iedere denkbare kop koffie

  Doordat een barista is gespecialiseerd in het maken van koffie kan vrijwel iedere denkbare kop koffie voor je gemaakt worden. Denk hierbij aan een lekkere espresso of een latte macchiato. Naast al deze verschillende smaken kunnen barista’s ook mooie figuren maken in het schuim van de koffie. Zo kan bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf in de koffie afgebeeld worden. Het is soms zelfs mogelijk om een foto in het schuim van een melkkoffie te printen. Dit maakt iedere kop koffie uniek en toch net wat lekkerder.

  Leer iets nieuws over koffie

  Heb jij altijd al willen weten wat jouw favoriete kopje koffie nu zo lekker maakt? Of ben je wel benieuwd naar het proces hoe koffie gemaakt wordt? Zowel jij als jouw bezoekers kunnen iedere vraag over koffie aan de barista stellen. Een barista kan jou vertellen hoe de koffie gemaakt wordt, van koffieplant tot gemalen koffieboon, en weet ook ontzettend veel over de verschillende soorten koffie en de oorsprong hiervan. Een leuk leermomentje voor iedere koffieliefhebber! Naast informatie over de koffie kun je een barista ook inzetten om bezoekers kort wat informatie over jouw bedrijf te geven. Zo kan een barista kort wat vertellen over wat jouw bedrijf precies doet of waarvoor het evenement gehouden wordt. Je kunt er zelfs voor kiezen om wat folders bij de mobiele koffiebar neer te leggen, zodat bezoekers deze makkelijk met zich meenemen.

  Actueel

  COW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…