Capelle en Krimpen aan den IJssel

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista nodig in Capelle of Krimpen aan den IJssel?

  Organiseer je zakelijk of privé een evenement in Capelle of Krimpen?  Coffee on Wheels Rotterdam komt dan graag de koffie verzorgen. Onze professionele barista’s staan garant voor een onvergetelijke koffie-ervaring. Volledig afgestemd op jouw event.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Drie redenen om voor ons te kiezen

  Alleen de koffie al. Elk kopje wordt ‘à la minute’ bereid. Van versgemalen bonen, en dat proef je. Wát een aroma, geur en smaak… Dan de barista’s. Zij draaien hun hand niet om voor een pittige espresso of een mooie, romige cappuccino. Hun passie voor het vak spat ervan af. Als ideale gastheren ontvangen zij je gasten met een glimlach. En je mag ook nog eens kiezen uit een unieke verzameling espressobarretjes van waaruit we de koffie serveren. Stuk voor stuk sfeermakers. Je gasten zullen het zeker waarderen!

  De beste koffiebonen

  Qua koffie laten we niets aan het toeval over. Zo gebruiken we eigen koffiemelanges. Die laten we in een ambachtelijke koffiebranderij branden. Ontstaan door te testen in de praktijk en goed te luisteren naar onze klanten. In de melanges zitten dus alleen bonen die het meest worden gewaardeerd. Heel belangrijk: onze koffiebonen worden binnen drie maanden opgemaakt. Want de kwaliteit van de koffie valt of staat met vers gebrande en op locatie gemalen koffiebonen. Uiteraard bieden we daarnaast een mooie variatie aan biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Vraag naar de opties. Van Italiaanse koekjes tot bijvoorbeeld Brabantse worstenbroodjes.

  Goed om te weten: onze bekers zijn gemaakt van afval van suikerproductie uit suikerriet en volledig houtvrij. Daarom zijn ze 100% composteerbaar en voldoen ze aan de zware EN13432 normering.

  Gepassioneerde barista’s

  Onze barista’s zijn ervaren koffiespecialisten; getraind in de finesses van het vak. Zij vinden het leuk om iedereen persoonlijk advies te geven. Zodat je precies dát kopje koffie krijgt waar je zin in hebt. Zwart, met mooi romig schuim, met een smaakje… alles is mogelijk!

  Hippe mobiele espressobarretjes

  Veel mensen noemen het een tuk-tuk, maar officieel heet een mobiele espressobar een piaggio. Juist! In ons assortiment vintage modellen zitten duurzame e-piaggio’s, koffiefietsen en zelfs een unieke Silverline stream caravan. Ze zijn praktisch in gebruik -ze werken bijvoorbeeld ook op gas. Bovendien dragen ze positief bij aan de uitstraling van je evenement.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…