COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren in Barendrecht of Rhoon?

  Organiseer je een evenement voor je medewerkers of relaties? Of gewoon een gezellig feestje voor familie en vrienden? Dan wil je natuurlijk wel dat de koffie ‘delizioso’ is. Coffee on Wheels Rotterdam weet prima de weg in Barendrecht en Rhoon. Dus ook hier kunnen we een perfecte koffiebeleving voor je verzorgen, en meer!  We beschikken over een aantal bijzondere mobiele piaggio’s en daar hoort natuurlijk een professionele barista bij.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een barista voor elk (zakelijk) evenement

  Op kwaliteit gaan we niet bezuinigen. Van de producten waar we mee werken. Tot onze barista’s. Stuk voor stuk vakmensen met passie voor koffie én met de juiste opleiding. Want niet iedereen mag zich barista noemen. Nee, onze barista’s weten waar ze het over hebben en stralen dit uit. Wie wordt er nou niet vrolijk van een kopje koffie dat met aandacht wordt gezet? De barista’s weten een beleving neer te zetten. Ontvangen al je gasten met evenveel aandacht. En zijn altijd in voor een praatje. Hoe vaak we niet te horen krijgen: ‘dit is serieus de lekkerste koffie ooit’. En daar komen onze reguliere klanten nou altijd voor terug.

  Altijd goede koffie

  Ons geheim? De unieke koffiemelanges die speciaal voor ons in een ambachtelijke koffiebranderij worden gebrand. Want na al die jaren weten we nu wel welke koffiebonen het meest gewaardeerd zijn. Wat een espresso pittig maakt en een latte macchiato romig.

  Daarnaast krijg je in onze mobiele espressobars altijd een vers gemalen kopje koffie. En dat proef je. Uiteraard bieden we je gasten ruime keus uit biologische thee en warme chocolademelk. Wil je er iets bij? Kijk dan eens naar ons aanbod hartige hapjes of Italiaanse lekkernijen zoals Cannoli of Biscotti. We leggen je graag de opties voor.

  Kwaliteit zit overigens ook in duurzaamheid. Sommige mobiele piaggio’s rijden elektrisch. En onze bekers zijn volledig houtvrij en gemaakt van het afval van de suikerproductie uit suikerriet. Dit betekent dat ze 100% composteerbaar zijn en voldoen aan de zware EN13432 normering.

  We creëren een beleving

  Als je ziet met hoeveel liefde de koffie wordt bereid, krijg je het gevoel alsof je in Italië bent. Niet voor niets wordt de mobiele espressobar of vintage piaggio al snel het middelpunt van je evenement. Hier komt iedereen elkaar tegen. We hebben verschillende modellen in de collectie. Wat wordt het, de Ape 50 of e-piaggio? Of toch liever de koffiefiets of de Silverline Airstream caravan? Er zit er zeker eentje bij die helemaal past bij de stijl van je evenement.

  Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Op basis daarvan kies je de piaggio die het beste bij je evenement past. Is het buiten? Geen probleem. We hebben onze modellen zo aangepast dat ze ook zonder stroomaansluiting prima functioneren.

  Actueel

  COW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…