COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Op zoek naar een barista voor een event in Ahoy of de Van Nelle Fabriek?

  Coffee on Wheels Rotterdam wordt vaak gevraagd voor (zakelijke) events of beurzen. Logisch, want onze gastvrije barista’s maken er steeds opnieuw een feestje van. Binnen of buiten. Ook zonder stroomaansluiting draaien wij onze hand niet om voor de lekkerste koffie, thee of warme chocolademelk.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Goede koffie maakt je event of beurs extra geslaagd

  Het succes van een zakelijk event, congres of vakbeurs in Ahoy of de Van Nelle Fabriek zit ‘m vaak in de details. Geloof ons, met een mobiel espressobarretje maak je écht het verschil. Het voegt letterlijk en figuurlijk geur, smaak en sfeer toe aan je event. En onze barista’s doen er natuurlijk alles aan om je gasten een perfecte koffie te serveren. Bovendien zijn zij vaak het eerste aanspreekpunt en kunnen ze je gasten hartelijk ontvangen.

  Iets erbij? We denken daarin graag met je mee. Veel is mogelijk. Van smaakjes in de koffie en Italiaanse koekjes tot hartige snacks. Alles om de ultieme koffiebeleving te creëren.

  Service en kwaliteit van hoog niveau 

  We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: voor ons staan kwaliteit en professionaliteit voorop. Daarom werken we alleen samen met professionele barista’s. Allemaal getrainde en ervaren vakmensen. Naast een enorme passie voor koffie, hebben ze gevoel voor het kleine, het persoonlijke. Altijd een luisterend oor, in voor een praatje…  Zo ben je op je event verzekerd van een geweldige sfeer, heerlijke koffie én de perfecte gastheer.

  De beste koffie

  Kwaliteit zit ‘m ook in de koffie. We laten onze eigen unieke koffiemelanges branden in een ambachtelijke koffiebranderij. Inmiddels weten we wel welke koffiebonen het meest favoriet zijn. Daarnaast worden de koffiebonen pas tijdens je event gemalen. Je krijgt pas een perfecte espresso, latte of ‘gewone’ koffie als de bonen vers gebrand én gemalen zijn. Uiteraard hebben je gasten nog keus uit mooie biologische theesoorten en warme chocolademelk.Goed om te weten, onze bekers zijn houtvrij en gemaakt van grondstoffen die overblijven bij de productie van suiker. Dat betekent dat ze 100% composteerbaar zijn en voldoen aan de zware EN13432 normering.

  Niet zomaar een espressobar

  De mobiele Vespa piaggio, Ape 50, (e-)piaggio’s,  brandweeraanhanger, koffiefiets, Silverline stream Airstream caravan en espressobar zijn echte eyecatchers. Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit en maken de sfeer. Samen met jou bekijken we welke bar het beste bij je evenement past.

  Actueel

  COW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…