Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Gepassioneerde Barista’s, geweldige koffie barren en tuk-tuk’s. Compleet verzorgde koffie catering.

  Roger Knecht

  Ton van Acquooy | Coffee on Wheels Rotterdam

  In 2016 ben ik vol enthousiasme gestart met Coffee On Wheels Rotterdam. Als barista zet je niet zomaar een ‘bakkie pleur’. Je bent een koffiespecialist die vol aandacht en passie dé perfecte lungo, espresso of latte bereidt. Een sfeermaker, een gastheer die klanten ontvangt, altijd in is voor een goed gesprek. Mijn werk gaat dus om ambacht, persoonlijke aandacht en vooral ook om het verbinden van mensen door middel van koffie. Een barista is tenslotte meer dan een luxe koffiemachine.

  Het begon allemaal met een kleine piaggio. Inmiddels werk ik met meerdere piaggio’s én barista’s -waaronder mijn zoon. En heb ik een eigen locatie waar ook koffieworkshops plaatsvinden. Dit had ik echt niet durven dromen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Coffee on Wheels Rotterdam: service with a smile

  Gasten op een bijzondere manier verrassen met heerlijke, vers gebrande ambachtelijke koffie, dat is waar we voor staan. Onze barista’s zorgen voor een koffiebeleving op maat die het beste bij jouw event past. Er is keus uit diverse piaggio’s, een koffiefiets, een brandweeraanhanger, een bar of zelfs een e-piaggio. Allemaal even mobiel, dus we kunnen zelfs de meest lastige plekken bereiken. Binnen of buiten. Met of zonder stroomaansluiting.

  Sinds kort beschikken we over een eigen koffieprinter. Het printen van je logo, een foto of tekst is ideaal om de branding van het event door te trekken. Serveer hierbij lekkere Cannoli of Biscotti en de koffiebeleving is compleet.

  Op zoek naar iets hartigs erbij, of naar een koffiecatering op maat? Neem dan contact op via het informatieformulier. We helpen je graag!

  Altijd goede koffie (en thee)

  We beschikken over eigen koffiemelanges die in een ambachtelijke koffiebranderij worden gebrand. Uit ervaring weten we welke koffiebonen het beste passen bij de vraag. Van een pittige espresso of een romige latte macchiato tot ‘doe maar een gewone zwarte koffie’. Onze koffiebonen worden pas tijdens het event gemalen. Vers gebrande en gemalen bonen maken namelijk de beste koffie. Uiteraard bieden we daarnaast een mooie variatie aan biologische thee en chocolademelk.

  Tot slot: onze bekers zijn gemaakt van biologische suikerriet en volledig houtvrij. Ze zijn 100% composteerbaar en voldoen aan de zware EN13432 normering.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…