COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Gepassioneerde Barista’s, geweldige koffie barren en tuk-tuk’s. Compleet verzorgde koffie catering.

  Roger Knecht

  Ton van Acquooy | Coffee on Wheels Rotterdam

  In 2016 ben ik vol enthousiasme gestart met Coffee On Wheels Rotterdam. Als barista zet je niet zomaar een ‘bakkie pleur’. Je bent een koffiespecialist die vol aandacht en passie dé perfecte lungo, espresso of latte bereidt. Een sfeermaker, een gastheer die klanten ontvangt, altijd in is voor een goed gesprek. Mijn werk gaat dus om ambacht, persoonlijke aandacht en vooral ook om het verbinden van mensen door middel van koffie. Een barista is tenslotte meer dan een luxe koffiemachine.

  Het begon allemaal met een kleine piaggio. Inmiddels werk ik met meerdere piaggio’s én barista’s -waaronder mijn zoon. En heb ik een eigen locatie waar ook koffieworkshops plaatsvinden. Dit had ik echt niet durven dromen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Coffee on Wheels Rotterdam: service with a smile

  Gasten op een bijzondere manier verrassen met heerlijke, vers gebrande ambachtelijke koffie, dat is waar we voor staan. Onze barista’s zorgen voor een koffiebeleving op maat die het beste bij jouw event past. Er is keus uit diverse piaggio’s, een koffiefiets, een brandweeraanhanger, een bar of zelfs een e-piaggio. Allemaal even mobiel, dus we kunnen zelfs de meest lastige plekken bereiken. Binnen of buiten. Met of zonder stroomaansluiting.

  Sinds kort beschikken we over een eigen koffieprinter. Het printen van je logo, een foto of tekst is ideaal om de branding van het event door te trekken. Serveer hierbij lekkere Cannoli of Biscotti en de koffiebeleving is compleet.

  Op zoek naar iets hartigs erbij, of naar een koffiecatering op maat? Neem dan contact op via het informatieformulier. We helpen je graag!

  Altijd goede koffie (en thee)

  We beschikken over eigen koffiemelanges die in een ambachtelijke koffiebranderij worden gebrand. Uit ervaring weten we welke koffiebonen het beste passen bij de vraag. Van een pittige espresso of een romige latte macchiato tot ‘doe maar een gewone zwarte koffie’. Onze koffiebonen worden pas tijdens het event gemalen. Vers gebrande en gemalen bonen maken namelijk de beste koffie. Uiteraard bieden we daarnaast een mooie variatie aan biologische thee en chocolademelk.

  Tot slot: onze bekers zijn gemaakt van biologische suikerriet en volledig houtvrij. Ze zijn 100% composteerbaar en voldoen aan de zware EN13432 normering.

  Actueel

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aanCOW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…