COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Koffietruck mét barista in Rotterdam

  Een koffietruck mét barista is een unieke toevoeging aan jouw evenement in Rotterdam en omgeving. Of het nu gaat om een privé-evenement zoals een bruiloft of jubileum waar de koffietruck perfect past in het geheel. Of een zakelijk evenement waar een barista foodtruck een opvallende pauzeplek vormt, koffie uit een foodtruck is altijd iets bijzonders. Bijna geen enkel evenement kan zonder koffie, en daarom is het essentieel om het meteen goed aan te pakken door te kiezen voor bijvoorbeeld een barista truck. Hiermee krijg je niet alleen een foodtruck op je evenement, maar ook een ervaren barista, wat een mooie ervaring voor je gasten is.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Geschikt voor ieder evenement

  Het maakt voor ons niet uit of je een zakelijk evenement, zoals een beurs of congres, organiseert of een tuinfeestje voor je verjaardag met vrienden en familie. Een koffietruck of koffie foodtruck is overal in Rotterdam en omgeving in te zetten. Van straatfeest tot afgehuurde binnen locatie, overal in Rotterdam en de rest van Nederland. En met een barista foodtruck maak je ongetwijfeld indruk. Natuurlijk geniet je zelf ook van de heerlijke koffie die geserveerd wordt vanuit de koffie truck. Of je nu een particulier feestje geeft of een zakelijke beurs organiseert, bijna iedereen wordt wel enthousiast van een goede kop koffie.

  Alleen de allerlekkerste koffie

  En dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zetten wij niet zomaar koffie vanuit de foodtruck koffie. Er wordt gewerkt met koffiebonen van hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit bonen is een goed begin voor een lekker kopje koffie. Daarnaast zijn onze koffiebonen ook nog biologisch. De foodtruck koffie die wordt geserveerd door onze barista foodtruck is dus van hoge kwaliteit. Dat komt niet alleen door de koffiebonen, maar ook omdat onze barista’s precies weten hoe ze de koffie op de juiste manier moeten zetten.

  Een sterke espresso is niet hetzelfde als een “gewone koffie”. Voor de verschillende koffies zijn verschillende processen en bonen nodig om het ideale kopje koffie te kunnen zetten. En iedereen drinkt zijn of haar koffie weer anders. Dan is het wel zo fijn dat jij en jouw gasten of bezoekers hun ideale kopje koffie allemaal van hoge kwaliteit kunnen verwachten. Goede koffie is altijd een mooie basis voor een evenement, of het nu een verjaardag of een congres is.

  Geserveerd door barista’s

  De hoge kwaliteit bonen zijn de nodige basis voor het ideale kopje koffie, maar de barista in de foodtruck doet natuurlijk uiteindelijk het echte werk. Onze barista’s weten hoe ze iedere soort koffie goed kunnen zetten en serveren. Dat staat chique op je zakelijke evenement, maar is minstens zo prettig voor een informeel feestje met vrienden en familie. We genieten tenslotte allemaal van ons kopje koffie als dat goed gezet wordt. Het is voor de gasten altijd fijn om een lekkere koffie te drinken. Dat is mooi, maar een barista foodtruck kan meer dan dat. Natuurlijk hebben onze barista’s verstand van het zetten en serveren van de koffie, maar ook adviseren en informeren hoort bij de kwaliteiten. Wil je de foodtruck koffie aan de entree van je evenement? Dan kan de barista foodtruck je gasten of bezoekers ook welkom heten met een kopje koffie.

  Koffiecatering in Rotterdam vanuit een échte koffietruck

  Een koffie foodtruck kan ingezet worden op allerlei evenementen en ook op verschillende locaties. Je kunt bijvoorbeeld een overdekte locatie hebben afgehuurd en hier je foodtruck koffie willen laten serveren, maar ook voor straatfeestjes kun je een barista foodtruck inschakelen. De barista foodtruck rijdt naar de geplande locatie met alle nodige koffiecatering spullen en zo snel kun je al je koffiecatering op je evenement hebben opgezet.

  Wil je goede biologische koffie op jouw evenement? Kies dan voor Coffee on Wheels Rotterdam. Wij leveren kwaliteitskoffie vanuit een foodtruck met een barista foodtruck. De foodtruck is een mooie aanwinst om te bekijken, de barista’s zijn vriendelijk en je kunt heerlijke koffie in alle varianten aanbieden aan je bezoekers of gasten. En daar geniet je zelf natuurlijk ook van.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…