COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Koffie tuk-tuk Rotterdam | Coffee on Wheels Rotterdam

  Een koffie tuk-tuk is een geweldige manier om je evenement net dat beetje extra look & feel te geven. Want het zijn de details die het verschil maken. Coffee on Wheels Rotterdam heeft een aantal stijlvolle modellen staan die volledig zijn aangepast aan de moderne tijd. Ze rijden  elektrisch en kunnen op elke locatie worden ingezet. Binnen of buiten. Zelfs als er geen stopcontact of aggregaat aanwezig is. Daarnaast leveren wij koffie van de allerbeste kwaliteit én klantvriendelijke barista’s met verstand van zaken.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  De charme van de koffie tuk-tuk

  Natuurlijk staat koffie van topkwaliteit altijd voorop. Tegelijk zijn we reuzetrots op onze tuk-tuks. Het zijn echte eyecatchers een bepaalde sfeer uitstralen die je bij andere koffiecateringbedrijven niet zo snel zult vinden. En toch niet te veel de aandacht opeisen.  We worden veel gevraagd in de regio Rijnmond, maar rijden met onze tuk-tuks net zo makkelijk naar elders in Nederland.

  Eigen koffiemelanges

  We werken met eigen koffiemelanges uit een ambachtelijke koffiebranderij. Gebaseerd op wat onze gasten het meest waarderen. Onze koffiebonen worden daarnaast altijd versgemalen. In de piaggio, op je evenement of (straat)feest. Want koffie is op z’n best als het vers gebrand én gemalen is. Naast koffie hebben je gasten natuurlijk ruime keus uit biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Kies dan voor een Italiaanse lekkernij of worstenbroodjes. Opties genoeg.

  Kwaliteit betekent voor ons ook duurzaamheid. Om die reden zijn onze bekers volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  Kennis en vriendelijkheid van barista’s

  Kwaliteitskoffie en de koffie tuk-tuk zijn een mooi begin. Het zijn de barista’s die de beleving compleet maken. Gastvrije vakmensen met passie voor hun vak en altijd blij wanneer ze je gasten kunnen adviseren. Of het nu om een straffe espresso gaat… Of toch liever een latte met een dubbele shot én een scheutje caramelsiroop. De barista’s zorgen dat ie perfect wordt bereid. Tot slot kun je ze prima inzetten om je gasten welkom te heten.

  Wat zijn je wensen?

  Bel ons, dan nemen we meteen al je wensen door. Bijvoorbeeld: waar is het evenement? Binnen of buiten? Hoeveel gasten verwacht je?  Hoeveel tuk-tuks heb je nodig? Wil je naast koffie nog andere zaken laten cateren? Op basis van die informatie ontvang je een gedetailleerde offerte. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

  Actueel

  COW Rotterdam
  juni 23, 2023

  Geen wegwerp-koffiebekers? Geen probleem: zo pakt Coffee on Wheels Rotterdam het aan

  Een coffee to go wordt voortaan een beetje anders. Althans: aan onze verse koffie verandert niets, aan de beker wel. Per 1 juli mogen we namelijk geen bekers meer gebruiken…