Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  En heel leuk innovatief familiebedrijf dat telkens achter de schermen met iets nieuws bezig is.

  Leo Punt

  Coffee on Wheels ingehuurd om de eerste paal van ons nieuwe kantoorgebouw een feestelijk tintje te geven. Wat een leuk bedrijf! De koffie was heerlijk, de cannoli's nog lekkerder en Jill ontzettend klantvriendelijk en gastvrij. Ondanks het feit dat ze op een modderige bouwplaats stond, had ze een grote glimlach, vriendelijk praatje en een heerlijk bakkie koffie voor al onze gasten. Het contact met Coffee on Wheels om ze in te huren was ook prima en snel. Ton en Jill, heel erg bedankt!

  Tamar Pas

  Al een aantal keer met veel plezier Coffee on Wheels op Driestar hogeschool in Gouda op bezoek gehad bij events. Heerlijke koffie en het contact met Ton en Jill is echt super! Ze denken met je mee en regelen alles tot in de puntjes. Van harte aanbevolen!

  Driestar Hogeschool

  Super fijne ervaring met Coffee on Wheels! Barista's op 6 van onze kantoren van Iv, inclusief heerlijke biscotti. Alles werd geregeld en was tot in de puntjes verzorgd. Communicatie vooraf met Ton was super helder en gaf een vertrouwd gevoel. Aanrader!

  Tessa Huisman

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Koffie tuk-tuk Rotterdam | Coffee on Wheels Rotterdam

  Een koffie tuk-tuk is een geweldige manier om je evenement net dat beetje extra look & feel te geven. Want het zijn de details die het verschil maken. Coffee on Wheels Rotterdam heeft een aantal stijlvolle modellen staan die volledig zijn aangepast aan de moderne tijd. Ze rijden  elektrisch en kunnen op elke locatie worden ingezet. Binnen of buiten. Zelfs als er geen stopcontact of aggregaat aanwezig is. Daarnaast leveren wij koffie van de allerbeste kwaliteit én klantvriendelijke barista’s met verstand van zaken.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  De charme van de koffie tuk-tuk

  Natuurlijk staat koffie van topkwaliteit altijd voorop. Tegelijk zijn we reuzetrots op onze tuk-tuks. Het zijn echte eyecatchers een bepaalde sfeer uitstralen die je bij andere koffiecateringbedrijven niet zo snel zult vinden. En toch niet te veel de aandacht opeisen.  We worden veel gevraagd in de regio Rijnmond, maar rijden met onze tuk-tuks net zo makkelijk naar elders in Nederland.

  Eigen koffiemelanges

  We werken met eigen koffiemelanges uit een ambachtelijke koffiebranderij. Gebaseerd op wat onze gasten het meest waarderen. Onze koffiebonen worden daarnaast altijd versgemalen. In de piaggio, op je evenement of (straat)feest. Want koffie is op z’n best als het vers gebrand én gemalen is. Naast koffie hebben je gasten natuurlijk ruime keus uit biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Kies dan voor een Italiaanse lekkernij of worstenbroodjes. Opties genoeg.

  Kwaliteit betekent voor ons ook duurzaamheid. Om die reden zijn onze bekers volledig houtvrij en gemaakt van grondstoffen (bassage) die overblijven bij de productie van suiker.

  Kennis en vriendelijkheid van barista’s

  Kwaliteitskoffie en de koffie tuk-tuk zijn een mooi begin. Het zijn de barista’s die de beleving compleet maken. Gastvrije vakmensen met passie voor hun vak en altijd blij wanneer ze je gasten kunnen adviseren. Of het nu om een straffe espresso gaat… Of toch liever een latte met een dubbele shot én een scheutje caramelsiroop. De barista’s zorgen dat ie perfect wordt bereid. Tot slot kun je ze prima inzetten om je gasten welkom te heten.

  Wat zijn je wensen?

  Bel ons, dan nemen we meteen al je wensen door. Bijvoorbeeld: waar is het evenement? Binnen of buiten? Hoeveel gasten verwacht je?  Hoeveel tuk-tuks heb je nodig? Wil je naast koffie nog andere zaken laten cateren? Op basis van die informatie ontvang je een gedetailleerde offerte. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

  Actueel

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…