Oosterhout

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Koffie TukTuk Oosterhout | Coffee on Wheels Breda

  Organiseer je een evenement of geef je gewoon een feestje in Oosterhout? Zorg er dan voor dat (h)eerlijke koffie op een bijzondere manier wordt geserveerd door de Koffie TukTuk Oosterhout. Vanuit de TukTuk krijgen jij en je gasten of bezoekers koffie geserveerd door een professionele barista. Zo voeg je wat extra’s toe aan het koffiemoment op je evenement. Of het nu om een bedrijfsevenement gaat of gewoon een verjaardagsfeestje. Wij zijn er voor alle evenementen met de Barista TukTuk Oosterhout.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  De charme van de TukTuk

  De TukTuk is natuurlijk een unieke aanwinst voor het decor van je evenement. We bezitten twee verschillende Vespa Piaggio’s. Daardoor valt hij nooit uit de toon. De TukTuk zal de aandacht niet wegnemen van je zorgvuldig bedachte uitstraling, maar zal tegelijkertijd een uniek pronkstuk zijn tussen bijvoorbeeld de standaard beursstands. Hoe dan ook, de TukTuk heeft een bepaalde charme die je bij andere koffiecateraars niet zult vinden. Daarom is de Barista TukTuk Oosterhout een mooie aanwinst voor alle soorten evenementen.

  De kwaliteit van de (h)eerlijke koffie

  Natuurlijk gaat het ons niet alleen om de uitstraling, maar ook om de koffie. Je kunt dan ook rekenen op kwaliteitskoffie wanneer je een barista inhuurt. De koffie die wij bereiden wordt van (h)eerlijke bonen gemaakt. Het is niet alleen eerlijk, maar ook van hoge kwaliteit. Je kunt daarom verwachten dat ieder kopje koffie heerlijk smaakt. Of je nu een latte macchiato wil of gewoon een sterke espresso. Of misschien juist iets heel anders. Voor elke voorkeur wordt het ideale kopje koffie gezet door de barista van de Koffie TukTuk Oosterhout.

  Vriendelijkheid en vakmanschap van de barista

  De Barista TukTuk Oosterhout is niet compleet zonder de barista zelf. Onze barista’s zijn natuurlijk vriendelijke mensen die jou en je gasten of bezoekers graag een mooie kop koffie inschenken, maar ze kunnen veel meer dan dat. Behalve het perfecte kopje koffie serveren, vertellen ze graag meer over de koffie en het bereidingsproces. Ze kunnen ook hulp bieden als je niet zeker weet wat voor koffie je wil of als je iets nieuws wil uitproberen. De Barista TukTuk Oosterhout is dus helemaal thuis in de wereld van de koffie en in het serveren hiervan.

  Op jouw evenement in en om Oosterhout

  Je kunt de Koffie TukTuk Oosterhout natuurlijk ook buiten Oosterhout inschakelen. De barista komt gewoon naar jouw gewenste locatie toe. Wat voor locatie en wat voor evenement het dan ook is. Zo zijn we beschikbaar voor zakelijke evenementen, van borrels tot congressen. Maar ook voor informele evenementen, van buurtfeest tot verjaardag. Met de Barista TukTuk Oosterhout kunnen wij altijd naar jouw locatie in of in de buurt van Oosterhout komen om de koffie te verzorgen voor jou en jouw gasten of bezoekers.

  Daarom kies je voor ons

  Bij Coffee on Wheels Breda kun je dus op een aantal dingen rekenen. Als je bij ons de Barista TukTuk Oosterhout inhuurt, krijg je kwaliteit, vriendelijkheid en een mooi decor tegelijkertijd. Dat allemaal in één klap. De barista is vriendelijk en professioneel in het vak. Onze koffie is van hoge kwaliteit en bovendien (h)eerlijk. En tot slot is onze TukTuk een unieke aanwinst voor het decor van ieder evenement. Van borrel tot verjaardag, van beurs tot bruiloft. En daarom kies je voor Coffee on Wheels Breda voor jouw evenement of feest in of om Oosterhout.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…