Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista koffie tuktuk Breda | Coffee on Wheels

  Met een koffie tuktuk zorg je voor een compleet evenement in Breda en omgeving. Schakel Coffee on Wheels in om voor de koffie te zorgen en je krijgt er meer dan koffie voor terug. Wij bereiden op een vriendelijke wijze, lekkere ambachtelijke koffie en dat vanuit onze koffie tuktuk. Dat maakt Coffee on Wheels zo uniek, waardoor jouw feest of evenement een succes wordt.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Barista tuktuk voor alle evenementen en locaties

  De barista koffie tuktuk uit Breda kun je in en rondom Breda inzetten. Het is ook mogelijk meerdere tuktuks in te zetten. Dat hangt natuurlijk af van je gezelschap en van het moment waarop je evenement plaats vind. Een evenement op de vroege morgen vraagt sowieso om koffie. Een evenement waarbij het avondeten onderdeel is, vraagt ook om koffie als afsluiter. Hoe dan ook, je kunt op elke locatie, binnen of buiten, voor alle soorten evenementen de barista koffie tuktuk van Coffee on Wheels uit Breda inschakelen.

  Heerlijke koffie

  We bieden meer aan dan alleen koffie, maar koffie is natuurlijk wel onze prioriteit. Vandaar dat wij enkel alleen met de beste kwaliteit koffie werken. Wij maken gebruik van eerlijke fairtrade koffiebonen om de verschillende soorten koffies te kunnen bereiden. Zo kunnen al jouw gasten of bezoekers, en natuurlijk jijzelf, genieten van de beste koffie. Of je nu liever een espresso drinkt of juist liever een latte. Het kan met een barista koffie tuktuk Breda namelijk allemaal. Geen thermoskannen met koffie, maar vers bereidde kopjes koffie met of zonder melk.

  Uitmuntende service

  Al die verschillende soorten koffie worden gezet door onze vakkundige barista’s. Wij weten natuurlijk precies hoe een goede cappuccino gemaakt moet worden. Daar zijn we tenslotte voor opgeleid. Dat jij en je gasten of bezoekers een goede kop koffie krijgen is een must, maar daarnaast is het belangrijk dat deze ook netjes geserveerd worden. Bovendien zijn onze barista’s niet alleen opgeleid om kwalitatieve goede koffie te zetten, maar ook om de mensen vriendelijk te woord te staan en waar nodig te advies te geven over de koffie. Ze kunnen de gasten ook welkom heten met een kopje koffie.

  Mooie aankleding

  Om het plaatje compleet te maken, wordt de koffie op een vriendelijk manier geserveerd en vers bereid vanuit een koffie tuktuk Breda. Die koffie tuktuk is wat ons uniek maakt. De authentieke Italiaanse tuktuk voegt iets toe aan het geheel. Jij bepaalt hoe veel tuktuks je op je evenement of feest wilt of nodig hebt. Dat kan natuurlijk in overleg als je het zelf niet zo goed weet. De koffie tuktuk is een unieke wagen, maar de look zal je decor nooit overstemmen. Onze koffie tuktuks zijn absoluut een stijlvolle toevoeging op jouw evenement.

  Daarom kies je voor Coffee on Wheels

  Genoeg redenen dus om te kiezen voor Coffee on Wheels. Als je een barista koffie tuktuk uit Breda zoekt, wij staan voor je klaar. Met meerdere tuktuks en barista’s daar waar nodig. Op elk soort evenement en op elke locatie. Daar zorgen wij, dat er heerlijke, eerlijke fairtrade koffie geserveerd wordt. Netjes gezet en vriendelijk uitgeserveerd. Je gasten kunnen alle soorten koffie bestellen die ze maar wensen en kunnen ook nog geadviseerd worden welke lekkere soort koffie bij hen past. Zo start je je evenement altijd goed, zelfs als het vroeg in de ochtend is. Daarom kies je voor de barista koffie tuktuk Breda.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…