Per 1 november heb ik een mooie nieuwe stap gezet en ben gestart als eigenaar van Coffee on Wheels Breda. Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. Maar wie ben ik, waarmee kan ik je helpen en waar komt mijn passie voor koffie vandaan? In dit eerste blog maak je kennis met Coffee On Wheels Breda. 

Wie is Coffee on Wheels Breda

CoW Barista Breda

Mijn naam is Danny van der Kruijssen, sinds 1 november van dit jaar eigenaar van Coffee on Wheels Breda. Misschien dat je me al kent via mijn vorige bedrijf El Cappuccino”. Hiermee heb ik al 4,5 jaar klanten laten genieten van heerlijke koffies op zowel zakelijke als particuliere events. Ik ben dus geen onbekende in de koffiewereld.

De overstap naar Coffee on Wheels biedt voor mij als ondernemer veel voordelen.  Het samenwerken met andere barista’s, de gezamenlijke marketing en de naamsbekendheid.

Natuurlijk kunnen jullie blijven genieten van dezelfde mooie ambachtelijke koffies, alleen onder een andere naam.

Waar komt mijn passie voor koffie vandaan

Koffie is voor mij echt een uit de hand gelopen hobby. Het is thuis begonnen met de aanschaf van een espressomachine om me vervolgens steeds meer te verdiepen in de koffie. Het bleef niet alleen bij de koffie. Ook het gastheerschap en de beleving die je mee kan geven is mij, als voormalig horecaman, op het lijf geschreven.

Vanuit deze passie ben ik verschillende barista opleidingen gaan volgen. Hierdoor werd mijn gevoel om van koffie echt mijn werk te gaan maken steeds groter. Zo ben ik 4,5 jaar geleden gestart met El Cappuccino.

Barista Danny Breda

Waarvoor kun je bij Coffee on Wheels Breda terecht

Klanten of gasten op locaties verrassen met een heerlijke kop koffie, thee of warme chocolademelk, dat is wat ik mag doen met Coffee on Wheels Breda. Zowel op particuliere- als zakelijke evenementen. Ik kom naar deze evenementen met een van mijn ‘eyecathers’. De net opgeknapte piaggio, de bakfiets of een van de koffiebars.

Koffiepiaggio Breda

Natuurlijk ben ik als barista meer dan degene die zorgt voor een heerlijke cappuccino of espresso. Buiten gastheer ben ik ook vaak het eerste aanspreekpunt, zorg voor binding en geef een stuk extra beleving mee. In overleg met de klant creëren we zo een ultieme koffiebeleving die past het evenement,

Tot zover een korte kennismaking, maar natuurlijk neem ik je in het volgende blog verder mee in de koffiewereld van Coffee on Wheels Breda.

Interesse?

Heb jij binnenkort een event en wil je je gasten verrassen met koffie?  Neem dan vrijblijvend contact op met Coffee on Wheels Breda, ik help je graag!

Wil je de blogs, nieuws en tips van Coffee on Wheels Breda niet missen, volg ze dan op facebook, LinkedIn of instagram.

Leave a Reply