Etten-Leur

06 – 52 43 09 86

danny@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Koffie TukTuk Etten-Leur | Coffee on Wheels Breda

  Ben je op zoek naar heerlijke koffie, geserveerd op een bijzondere manier, dan zit je met de Koffie TukTuk Etten-Leur goed. De Barista TukTuk Etten-Leur kun je zowel in Etten-Leur, als de rest van Nederland inschakelen. Je kunt rekenen op een professionele barista, of meerdere barista’s als dat nodig is voor de omvang van je evenement. Daarnaast werken wij met kwalitatief goede en (h)eerlijke koffie. En natuurlijk is de TukTuk een mooie aanwinst voor het decor van je evenement in en om Etten-Leur. Of het nu een netwerkborrel of een huwelijksjubileum is.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Het belang van goede koffie

  Goede koffie is op elk evenement belangrijk. Als je een dag start met een evenement, wil je natuurlijk een lekkere kop koffie om je dag fris mee te starten. Daar is de Barista TukTuk Etten-Leur dan ideaal voor. Maar ook later op de dag genieten mensen massaal van een kopje koffie. Bijvoorbeeld na het eten, of dat nou bij de lunch of het avondeten is. Goede koffie maakt in ieder geval een goede indruk. En dat is extra belangrijk als je een zakelijk evenement organiseert.

  Hoge kwaliteit (h)eerlijke koffie

  Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit koffiebonen. De koffiebonen die worden gebruikt bij de Koffie TukTuk Etten-Leur zijn daarnaast ook nog eens fairtrade. Een kopje koffie is uiteraard fijn, maar het liefst drink je koffie van goede kwaliteit. Daarom schakel je de koffiecatering in die dit kan bieden. Een goed kopje koffie maakt elk evenement een stukje beter, zeker als het vroeg begint. Hoe dan ook, kun je bij ons rekenen op koffie van hoge kwaliteit. Wat voor koffie je ook drinkt.

  Vakkundig barista

  Iedereen heeft natuurlijk voorkeuren voor een kop koffie. De ene is dol op cappuccino’s waar de ander liever alleen maar espresso drinkt. Gelukkig kunnen we met de Barista TukTuk Etten-Leur elke soort koffie perfect zetten. We zijn tenslotte getraind barista’s. Behalve een goede kop koffie zetten, zorgen onze barista’s ook voor het op de juiste manier serveren van de koffie. Daarnaast kunnen zij jou en jouw gasten adviseren over de soorten koffie en meer vertellen over de bonen en het bereidingsproces. Je hebt dus een heleboel aan de Barista TukTuk Etten-Leur.

  De TukTuk

  De kerst op de taart is dan de TukTuk zelf. De koffie en kwaliteit hiervan staan absoluut voorop en het is wel zo fijn om de koffie geserveerd te krijgen door iemand die verstand heeft van wat hij of zij doet. Maar de TukTuk maakt je decor helemaal af. Of je nu uitgebreid gewerkt hebt aan het decor van je evenement of alles er juist een beetje hetzelfde uitziet – een TukTuk misstaat niet. Het is een witte of cappuccino kleurige koffiekar die opgaat in bijzondere decors en opvalt tussen de beursstands. Zo weet je precies waar je voor de koffie moet zijn op de beurs en wordt de aandacht op andere evenementen niet ontnomen door de TukTuk.

  Alle evenementen

  De Koffie TukTuk Etten-Leur kan op verschillende evenementen ingeschakeld worden. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een formeel of informeel evenement, wij zijn er voor iedereen. Van zakelijke organisaties tot particuliere planners. Bovendien kunnen wij met de TukTuk Etten-Leur overal in en in de buurt van Etten-Leur komen om de koffie te serveren voor jou en jouw gasten of bezoekers. Bij Coffee on Wheels Breda kun je rekenen op vakmanschap, kwaliteitskoffie en een unieke look. Daarom kies je voor de Barista Koffie TukTuk Etten-Leur.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…