Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Super bedankt!! Je had alles heel goed geregeld en mij een kop koffie laten drinken. Hihi.

  Linda VerbreeCarl Zeiss Breda

  Barista koffie drive thru Breda | Coffee on Wheels

  Wie zoekt naar een barista koffie drive thru Breda is bij ons op de juiste plek. Wij kunnen dat namelijk voor je realiseren. Met de koffie drive thru Breda voorzie je jouw feest of evenement van lekkere koffie, geserveerd door middel van een drive thru. Je kunt een barista koffie drive thru Breda natuurlijk in de stad inschakelen, maar ook in de wijdere omgeving van Breda kun je Coffee on Wheels Breda jouw koffiecatering laten verzorgen. Op buitenlocaties kun je ons inschakelen, maar ook zonder drive thru op een binnenlocatie.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Barista drive thru voor jouw feest of evenement

  Zolang de ruimte het toelaat kunnen wij de koffie voor jouw feest of evenement verzorgen. Dit kan een jubileum of bruiloft zijn, maar ook voor zakelijke evenementen is een drive thru inzetbaar. Het maakt dus weinig uit waar je koffiecatering wil en of het om een formeel of informeel evenement gaat. Wij staan voor je klaar met een barista koffie drive thru Breda. Kies je voor ons, dan kies je voor koffie van hoge kwaliteit, geserveerd op professionele wijze – waar jij maar wil. Daarom kies je voor Coffee on Wheels Breda.

  Koffie van hoge kwaliteit

  Onze standaard voor koffie ligt hoog. Bij ons kun je rekenen op eerlijke fairtrade koffie. De bonen die gebruikt worden om de koffie te zetten voor de koffie drive thru Breda zijn fairtrade gecertificeerd. Daarnaast zijn het ook gewoon lekkere koffiebonen. Daardoor kunnen wij koffie zetten die altijd goed zal smaken. Of je nu liever een americano hebt, een espresso of juist een mooie koffievariatie met melk. Iedere koffie vraagt natuurlijk om andere verhoudingen en sterktes. Dat kun je bij ons allemaal vinden. En dat  met eerlijke koffiebonen.

  Geserveerd op professionele wijze

  Al die verschillende variaties van koffie vragen niet alleen om bonen van kwaliteit. Met de juiste koffiebonen alleen ben je er nog niet. Onze barista’s weten precies hoe ze met de koffie om moeten gaan en hebben ook nog kennis van het brandingsproces. Met hun kennis en kunde kunnen zij de perfecte kopjes koffie bereiden van espresso tot cappuccino. Zo wordt de kwaliteitskoffie dus netjes geserveerd zoals de koffie hoort geserveerd te worden. En dat doen onze barista’s bovendien op een vriendelijke wijze. Je gasten kunnen zich ook laten adviseren over een passend kopje koffie voor hen.

  Waar jij dat maar wil

  De koffie drive thru Breda is in te schakelen in de stad en in de wijdere omgeving van Breda. Waar jij je evenement houdt, kan de barista koffie drive thru Breda naartoe komen. Dat kan bijvoorbeeld op het bedrijventerrein zijn waar een borrel voor het personeel gehouden wordt of bij een voortuinfeestje of buurtfeest op de straat voor welke reden dan ook. Maar ook evenementen binnen kunnen voorzien worden van een barista koffie drive thru Breda, maar dan lopend. Wat voor evenement en waar dan ook in of rond Breda, wij staan voor je klaar met heerlijke koffie.

  De finishing touch

  Als kers op de taart krijg je bij ons niet alleen kwaliteitskoffie, geserveerd door professionele en vriendelijke barista’s, maar ook een mooie mobiele koffiekar. Deze authentieke koffiekar is wit van kleur en past daardoor altijd in de aankleding van je evenement. Het is een unieke kar, maar hij zal niet de aandacht van jouw setting wegnemen. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Het maakt ons totaalplaatje voor de barista met koffie drive thru Breda in ieder geval compleet. Dat is wat je van ons kunt verwachten voor jouw koffiecatering. Kwaliteit, kennis en een mooie look.

  Actueel

  COW Breda
  april 5, 2024

  Duurzaam ondernemen met Coffee on Wheels Breda, groenere toekomst met onze innovatieve aanpak

  Met het voorjaar in aantocht gaan we weer een leuk jaar tegemoet, waarin wij als Coffee on Wheels Breda ons blijven onderscheiden in kwaliteit, gastheerschap en hospitality. We hebben 2023…