Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Zwolle

  Ben je van plan je bezoekers een heerlijk kopje koffie te serveren op een feest of evenement dat je binnenkort organiseert? Dan heb je de mogelijkheid om een barista op locatie Zwolle in te huren. Je gasten zullen altijd een voortreffelijk kopje koffie en een echt moment van genieten hebben als er een barista bij is. Het soort evenement maakt hierbij niet zo veel uit. Zo kan het een beurs zijn, een vergadering, een jubileumfeest, een personeelsfeest, noem maar op. Als je kiest voor een barista op locatie kun je de barista opstellen in een prachtige koffiekar of in een unieke bar die speciaal is ingericht om koffie te bereiden. Door dit te doen verbeter je ook gelijk de omgeving van je evenement.

  Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie voor elk evenement

  Eigenlijk biedt een koffieservice ter plaatse voor elke gelegenheid een goede aanvulling. Voor grote of kleine evenementen, formele of informele gebeurtenissen en zelfs voor kleine zakelijke bijeenkomsten, kan ter plaatse koffie geserveerd worden. Als je besluit om een barista op locatie Zwolle in te zetten, bepaal je na overleg met de opdrachtgever hoe de koffie geserveerd wordt, welke koffie er geserveerd wordt en welke informatie er tijdens het uitdelen van de koffie gegeven wordt. Elke bezoeker zal op deze manier een buitengewone tijd hebben en ze zullen je bedrijf niet snel vergeten.

  De voordelen van een barista ter plaatse

  Veel mensen genieten van een heerlijk kopje koffie om de dag mee te beginnen, drinken een kopje koffie als aanvulling op de lunch of drinken een kopje koffie in de namiddag om hun energieniveau op te krikken. Koffie wordt dus eigenlijk de hele dag door gedronken. Je kunt een barista op locatie hierdoor de hele dag inzetten. Je kunt zelfs besluiten een barista op locatie voor een evenement van meerdere dagen in te zetten. Veel bezoekers zijn voortdurend op zoek naar een goede kop koffie, waardoor koffie een essentieel onderdeel is van elk evenement. Door een barista in te huren kun je er zeker van zijn dat al je gasten een heerlijk kopje koffie zullen krijgen, ongeacht de koffie soort.

  Een uitgebreide kennis van koffie

  Een barista is altijd geschoold in alles wat te maken heeft met koffie. Een barista is daardoor uiterst deskundig en weet precies hoe je elke koffiesoort moet maken. Daarnaast weet een barista ook hoe je de koffie op de best mogelijke manier kunt presenteren. Door al deze kennis kun je ook voor vragen bij de barista terecht. Een barista kan bijvoorbeeld uitleggen hoe koffiebonen gebrand worden, wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten koffie en hoe je koffieschuim op een bepaalde manier kunt vormen. Hierdoor genieten jouw gasten keer op keer van een lekkere kop koffie terwijl ze hun eigen kennis over koffie uit kunnen breiden.

  Actueel