Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Zeewolde | Coffee on Wheels Heerenveen

  Voor veel mensen is koffie een belangrijk aspect aan de dag. In de ochtend om de dag te beginnen, of in de avond om de maaltijd mee af te sluiten. Echter, wordt op feesten en evenementen het koffiemomentje vaak vergeten. Zonde, omdat dit met uitstek een geschikt moment is om je gasten te voorzien van lekkere koffie of andere warme dranken. Denk hierbij aan espresso, cappuccino, thee of warme chocolademelk. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende lekkernijen aan het assortiment toe te voegen. Vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee om het evenement tot een succes te maken.

  Coffee on Wheels Heerenveen
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Geef je gasten dat extraatje dat ze niet zullen vergeten

  Het inhuren van een barista voor de koffie catering verzekert dat je positieve reacties krijgt van de gasten die je evenement bijwonen. Een barista inhuren Zeewolde garandeert dat je gasten altijd een koffie of warme drank na keuze kunnen bestellen. Koffie wordt in de loop van een dag meerdere keren gedronken, te beginnen met een ochtend koffie en doorlopend tot ver in de avond. Dit betekent dat een barista door de hele dag kan worden ingezet.

  De ongeëvenaarde expert van de koffiewereld

  Als je aan een barista denkt, is de eerste associatie waarschijnlijk een persoon die veel kennis heeft van koffie en de verschillende manieren waarop koffie bereid kan worden. Maar een barista is meer dan dit. Een barista is bijvoorbeeld zeer gastvrij en daarmee als een ware gastheer of gastvrouw op je evenement. Je gasten worden goed verzorgd en voorzien van de lekkerste koffies en warme dranken. Daarbij staat het de gasten natuurlijk vrij om een praatje met de barista te maken. Onze barista’s vertellen graag wat over de achtergrond van de gebruikte bonen, apparatuur en technieken.

  De voordelen van een barista inhuren Zeewolde

  Aan een barista inhuren in Zeewolde zitten verschillende voordelen verbonden. Neem je bijvoorbeeld deel aan een beurs? Denk hierbij dan aan het contactmomentje dat je creëert bij de mobiele koffiebar of mobiele espressobar. Bij een kopje koffie is het veel eenvoudiger om in contact te komen met potentiële nieuwe klanten of opdrachtgevers. Daarnaast trek je meer mensen naar jouw stand met een sfeervolle Italiaanse Piaggio met lekkere koffie. Met koffie blijven potentiële klanten ook langer hangen. Nog een voordeel is de heerlijke geur die de koffiebar afgeeft. Deze geur staat voor gezelligheid en zal daarnaast ook weer meer mensen aantrekken.

  Gasten ontvangen op een open dag

  Plan je een open dag in je bedrijf, winkel of school? Dan zou het prachtig zijn om je gasten te begroeten met een heerlijk kopje koffie als ze arriveren. Barista’s voegen iets extra’s toe aan de ervaring door middel van mobiele espressobars en een vriendelijke service. Je gasten ontspannen zich onmiddellijk als ze worden opgewacht door een barista. Het is een moment van ontspanning tijdens een dag vol indrukken. Verder kunnen de mobiele espressobars vrijwel overal worden geplaatst, waardoor je bijna geen beperkingen hebt tijdens jouw open dag. Plaats de koffiebar bijvoorbeeld bij de ingang of juist op een andere locatie, net waar je wilt dat de mensen zich gaan verzamelen.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…